Hemde nasıl iğrenc bir hale getiriyor anlataaamam.Benim saçımın doğal hali kıvırcık saçlarımı seviyorum fakat düzleştirici ile düzleştirmek istiyorum. Ve bunu çevremdeki çoğu kişiden duyuyorum ki devamlı düzleştirici kullanmak saçın yapısını bozuyormuş. Hatta bir arkadaşım anlatmıştı onun da bir arkadaşının saçı kıvırcıkmış ve 1 yıl boyunca her gün kesintisiz saç düzleştirici kullanmış ve şuan saçlarının doğal hali düzmüş. Tabi saçları çok kıvırcık değilmiş lütfen zenci kıvırcığı ile karıştırmayalım ve bu tür olaylar bildiğim kadarıyla saçın yapısına göre değişiyor. Fakat ben yine de sizin fikrinizi almak istedim. Gerçekten düzleştirici yüzünden saçın yapısı değişebiliyor mu? Lütfen yardımcı olun yorumlarınızı bekliyorum
Benim saçımın doğal hali kıvırcık saçlarımı seviyorum fakat düzleştirici ile düzleştirmek istiyorum. Ve bunu çevremdeki çoğu kişiden duyuyorum ki devamlı düzleştirici kullanmak saçın yapısını bozuyormuş. Hatta bir arkadaşım anlatmıştı onun da bir arkadaşının saçı kıvırcıkmış ve 1 yıl boyunca her gün kesintisiz saç düzleştirici kullanmış ve şuan saçlarının doğal hali düzmüş. Tabi saçları çok kıvırcık değilmiş lütfen zenci kıvırcığı ile karıştırmayalım ve bu tür olaylar bildiğim kadarıyla saçın yapısına göre değişiyor. Fakat ben yine de sizin fikrinizi almak istedim. Gerçekten düzleştirici yüzünden saçın yapısı değişebiliyor mu? Lütfen yardımcı olun yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?