Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saç şekillendirme, bukle belirginleştirme

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Fatos914

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
1
0
24
Arkadaşlar benim dalgası bozulmuş kıvırcık saçlarım var. Kısa kesim yaptım kesimden gayet memnunum. Ancak hala doğru köpük ve şampuanı bulamadım. Önerisi olan lütfen yardımcı olabilirmi. Daha fazla düzleştirmek istemiyorum saćlarımı

merhaba bir zamanlar aynı dertten bende muzdariptim ki hala tam olarak düzelmedi ama iyi durumda yine saçlarım:) çok vahim bir durum yaşayan bilir:) öncelikle şampuan konusunda birşey diyemiyorum çünkü ben orta boy nemlendirici vaadi veren bir şampuan alırım o bitince başka şampuana geçerim burda nemlendirici özellikli olması önemli kıvırcık saç malum kuru yapıda olduğu için. ve senede 2 yada3 defa şampuan değiştirmek en mantıklısı. Elidor yeşil şişe bukle belirginleştirici var kesinlikle memnun kalacağını düşünüyorum. Duştan çıktıktan sonra saçına uygulayıp elinle bukle şekli verip ardındanda syoss curl köpüğü var bunuda son olarak sürebilirsin. Ve saçının ilk etapta bukleleşmesine en yardımcı aletlerden biride vigo kesinlikle kullanmalısın. Ayrıca internette yabancıların kıvırcık saçlara özgü videolarını izlemeni de tavsiye ederim. Ben bu şekilde düzeltmeye çalıştım gün geçtikçe daha iyi oluyor sadece sabırlı bir şekilde davran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…