Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar..
benim saçlarım acayip derecede kıvırcık ve ben artık cok sıkıldım bu durumdaan . o yuzden düzleştirici almak ve saçlarımı dümdüz yapmak istiyorum. bana önerebileceğiniz herhangi bi marka veya modeli var mı?
merhaba arkadaşlar..
benim saçlarım acayip derecede kıvırcık ve ben artık cok sıkıldım bu durumdaan . o yuzden düzleştirici almak ve saçlarımı dümdüz yapmak istiyorum. bana önerebileceğiniz herhangi bi marka veya modeli var mı?
Öncelikle kıvırcık saçlıyım ve buklelerim bozulmasın diye fön bile çektirmiyorum.
Saçlarınıza köpük, durulanmayan krem vs gibi şeylerle bakımlı görünmesini sağlarsanız daha kalıcı olur.
Neticede her banyodan sonra düzleştirmek gerekicek, ve özellikle düzleştirici saçı çok yıpratıyor.
Bir süre sonra ne kıvırcık ne düz kabarık kırık cansız saçlarınız olur.
Bence kıvırcık haline bakım yolları bulun
Mesela pantene ince telli saçlar için saç köpüğü var süper güzel yapıyor saçı tavsiye ederim.
Dünyanın sanslı kadınlarındanım çünkü kıvırcık saçlıyım
Bir arkadaşımın saçları kıvırcıktı ve sürekli düzleştirici kullanırdı braun satin air.saçları dümdüz olurdu,yılLardır kullanıyor ve o eski kıvırcıklardan eser yok,saç yapısı değişti sanki şuan pırasa gibi neredeyse, eğer ıslakken kurutmazsa hafif dalga oluyor okadar