kıvırcık saç içinnn

norda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
2
0
1
Düzce
merhaba arkadaşlar..
benim saçlarım acayip derecede kıvırcık ve ben artık cok sıkıldım bu durumdaan . o yuzden düzleştirici almak ve saçlarımı dümdüz yapmak istiyorum. bana önerebileceğiniz herhangi bi marka veya modeli var mı? :25:

merhaba arkadaşlar..
benim saçlarım acayip derecede kıvırcık ve ben artık cok sıkıldım bu durumdaan . o yuzden düzleştirici almak ve saçlarımı dümdüz yapmak istiyorum. bana önerebileceğiniz herhangi bi marka veya modeli var mı? :25:
remington ve babyliss öneririm. çok kıvırcıklar için falan baya iyi.. özellikle remingtonun modellerine öncelik ver bence..

Benimde kıvırcık ilk başlarda çok takmıştım düz olmalarını istiyordum ama yaş 30 u geçince tüm avantajlarını yaşıyorum bence saçlarına hiç dokunma

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arzum erdem kramer modellerine bakabilirsin cnm

Son düzenleme:
Öncelikle kıvırcık saçlıyım ve buklelerim bozulmasın diye fön bile çektirmiyorum.
Saçlarınıza köpük, durulanmayan krem vs gibi şeylerle bakımlı görünmesini sağlarsanız daha kalıcı olur.
Neticede her banyodan sonra düzleştirmek gerekicek, ve özellikle düzleştirici saçı çok yıpratıyor.
Bir süre sonra ne kıvırcık ne düz kabarık kırık cansız saçlarınız olur.
Bence kıvırcık haline bakım yolları bulun
Mesela pantene ince telli saçlar için saç köpüğü var süper güzel yapıyor saçı tavsiye ederim.
Dünyanın sanslı kadınlarındanım çünkü kıvırcık saçlıyım:16::16:

Bir arkadaşımın saçları kıvırcıktı ve sürekli düzleştirici kullanırdı braun satin air.saçları dümdüz olurdu,yılLardır kullanıyor ve o eski kıvırcıklardan eser yok,saç yapısı değişti sanki şuan pırasa gibi neredeyse, eğer ıslakken kurutmazsa hafif dalga oluyor okadar

Back