Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cnm saçın yapısına bağlı galiba. Lisedeyken benim 2 arkadaşım sürekli çektirirlerdi, fönsüz nadir gezerlerdi.. Birinin saçları düzeldi gibi ama diğerininki eskisi gibiydi :sm_confused:
zenci saçı gibi saçlara sahip olan birçok kız arkadaşım var çoğu difreze yaptırdı saça zarar verıyor ama duştan bile çıksalar 8 kat düz fön çekilmiş gibi saçları.
bisüre sonra düzeliyor ama yıpranıyor ve kuru görünüyor ben yaşadım aynı şeyi.. uzadıkça diplerden kıwırcıklar yeniden geliyor çok kötü bir görünüm oluyor..tavsiye etmem
bence öyle bir hata yapmayın benim saçım kıvırcıktı hemde çok fazlaydı fön düzleştirici ütü yaptım şimdi saçlarım hem dökülüyor hemde cansız onları kendine getirmeye çalışıyorum SAKIN YAPMAYIN ÇOK PıŞMAN OLURSUNUZZZZ
birşey daha ekliyim..kimi arkadaş bozuluyor demiş...ama ben öyle bir sorun yaşamadım..aksine kuaförüm ve arkadaşlarım çok sağlıklı saçlarım olduğunu söylüyor...ama düzleştirmeyi de abartmamak gerek... en fazla haftada 2kere yeter... ve bir şey daha saçlarıma şuana kadar bir kere bile bakımyaptırmadım ya da kendim yapmadım...sadece şampuan ve saç kremi,o kadar...