• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kıvırcık kabarık saçlara öneriler ( hiç bir şey yapmadan)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

hande58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
615
17
118
İstanbul
benim saçlarımın bukleleri güzel ama kabardıgı için gözükmüyordu bende şampuanladıktan sonra saçlarımı havluyla kuruluyorum sonra kremi sürüp 2-3 saat kadar bekliyorum ve duruluyorum daha sonra tepeden sıkıca topluyor asla kurutma makinası kullanmıyorum yada sıkıca örüyorum gece yatıcaksam bir tülbentle sıkıca baglıyorum sabah kalktıgımda hem dolgun hemde kabarmamış canlı bukleli oluyor istersem tarıyorum eger yazsa 1 hafta her gün duş alıp aynısını yapıyorum kışsa bir gün sonra yine tülbentle baglıyorum yıkamadın haftada 2-3 kez yapıyorum ve kışın 2 haftada yazın 1 haftada kabarıklıgı kesinlikle gidiyor daha kremi 1-2 dakika bekletip normal şekilde duruluyorum ve sıkıca baglıyorum bir süre sonra baglamıyorumda normal şekilde yıkıyorum ama saçlarım süper oluyor dolgun ve kabarmamış elektriklenmemiş süper saçlarım oluyor ben dove therapy i kullanıyorum düzleştirici yada maşa çok kullanmıyorum ama kullanıyorsanız dove therapyi kesinlikle tavsiye ederim ... böyle yapmamı bana bir kuaför tavsiye etti ve yaklaşık 1 ay oldu saçlarım çk güzel ... sorularınıza sorabilirsiniz

anlamadım ki biraz karışık olmuş..
şampuanlıyorsun, kurulayıp kremliyorsun (bu durulanan kremlerden mi?) 2-3 saat sonra yıkıyorsun.
kurulayıp, tepeden sıkıca topluyorsun ya da sıkıca örüyorsun. yatıcaksan tülpentle sıkıca sarıp yatıyorsun. Yatmıycaksan napıyosun?
Mesela hiç durulanmayan krem veya jöle gibi şekillendirici kullanmıyor musun?
Saçını uzunluğu ne kadar?
Anladığım kadarıyla deniycem ama... bayanssulusmile
Özellikle hafta ve kış yaz konusunu anlamadım.. bilmiyorumkismile

canım normal durulanan krem ama çok durunca çok güzel oluyor hani kışın daha az yıkandıgımdan bahsediyorum daha az yapıyorum yani saçım omuzlarımdan yarım karışdan biraz fazla

Back