Saç Kesim Şekilleri kıvırcığa yakın dalgalı saç.. bir soru:)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Harmonyy

19.11.2016 ♥
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
1.711
172
363
kızlar birşey danışacağım size benim sa.larım dalgalı ama kıvırcığa yakın dalgalı... ama şu arka uzun tarafları düz kalıyor hep ben akşam yatıp sabah kalkıyorum kıvır kıvır oluyo.. ama bir kızda gördüm bugün saçları kıvır kıvır dalgalı ama kıvırcığa yakın çok hoştu ve iri dalgalar değil küçük küçük bukleler kendi saçı değildi ama maşa gibi hiç durmuyordu çünkü çok doğal duruyordu eğer beni anladıysanız ve bu saç maşayla yapılıyosa ince mi almalıyım maşa alıcam çünkü.. bir de aklıma bigudi geldi ama bigudiyle bu şekilde dalga yapılır mı yani bigudi kıvırcık oluyo yani... ay kızlar biriniz beni aydınlatsın lütfennn

RESİM AŞAĞIDA :)

Son düzenleme:

mesela bu
bu saçı maşaylammı daha iyi yaparım bigudiyle mi...
ama ub kalınlıkta ve aynı bu şekilde :))

ayy cnm eskiden 5 li saç seti oluyodu ya onun bi aparatı vardı spiral mi ne adı onunla aynen böyle oluyoduu ince maşayla yapabilirsin bence bunu

ayy cnm eskiden 5 li saç seti oluyodu ya onun bi aparatı vardı spiral mi ne adı onunla aynen böyle oluyoduu ince maşayla yapabilirsin bence bunu

Ayy gerçekten mi cnm yaa ama ben senin bu söylediklerinden hiçbir şey anlamadımm (

Son düzenleme:
canım dostummm sana kıvırcık çok yakışıyo
benim de böyle doğal bukleler çok hoşuma gidiyo, saçlarımı su dalgası yapıcam, 1 ay sonra bozulunca böyle oluyomuş ama sen su dalgası yapsan senin saçların bu şekil olmayabilir, çünkü benim saçların düz, hafif dalgalı olduğu için yaptırmayı düşünüyorum tatlışım, en iyisi ince bi maşa al onunla yaptıktan sonra da saçlarını ellerinle havalandır, o zaman böyle doğal durur. maşa olarak da babyliess öneririm kuzumm

benim saçlarım kıvırcık . banyodan sonra köpükleyiğ baş aşşagı vigoyla saçlarımı kurutuyorm aynen böyle oluyor saçlarımın boyutuda resmdekyle aşagı yukrı aynı

Eki Görüntüle 175513

Canm mesela bu sette en ince maşa ile istediğine ulaşabilirsin ..

anladım tatlım teşekkür ederim çokk şimdi ben maşa alıcam zaten alırken en incesi desem bunu verirler değil mi canım :26:

dostun yesin seniii :))) bebegm bnm çook teşekkür ederim sedefm işte bir de dipleri de dalgalı yerine böyle olsa süpper olucak o zaman ben de hazır zaten maşa alıcam sorayım öğreneyim öyle alayım dedim ben de ya babyliss ya da remington düşünüyordum bebegm kuzum sana çook yakışır dalgalı saç iyisi mi yaptır sen hem bir dğeişikliik olsun hem de bana bir resim gönder gözüm gönlüm açılsın

benim saçlarım kıvırcık . banyodan sonra köpükleyiğ baş aşşagı vigoyla saçlarımı kurutuyorm aynen böyle oluyor saçlarımın boyutuda resmdekyle aşagı yukrı aynı

canım sen vigo deyince arattım şimdi ama bu dalgalı saçı da kıvırcık yapar mı ki senin saçın kıvırcıkmış ya hani.... bnmki de öyle gerçi ama dediğim gibi uzun olan yerleri dalgalıya kayıyor işime yarar mı dersim tatlım ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…