Kıvılcım Ural: "Yuva yıkan kadın değilim"

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze ile ilişkisi gündemde olan şarkıcı Kıvılcım Ural, kendisini yuva yıkan kadın gibi gösteren bazı internet silerindeki haberlere tepki gösterdi.

Hürriyet'te yer alan habere göre
Kıvılcım Ural, şunları söyledi:

"Ailem yurtdışında yaşıyor. 4 yıllık bir ilişkim olmadı. Tophane'de değil Gümüşsuyu'nda yaşıyorum. Mahalle baskısı görmüyorum. Çünkü; yaşadıklarımın sonuna kadar arkasındayım ve ben bir hata yapmadım. Şu an yaşanılanlar çok yeni.

Farkında olmadan bir söz edip kimseyi kırıp üzmek istemem. Herkes mutlu olsun. Fakat şunu diyebilirim ki; yuva yıkmadım. Asla hiç bir kadını bile bile üzmem.

Başkasının adamı ölü adamdır benim için. Başka nüanslar var. Onları açıklamakta şu an bana düşmez. Kaan ile hiç bir yere konuşmadık, açıklama yapmadık. Biz susunca hakkımızda yalan yanlış haberler de yayınlandı. 6 yıldır birlikte olduğumuz da söylendi. Bunlar gerçek değil."

İlişki 6 yıllık olmayınca 6 yıldır devam etmeyince yuva yıkmamış mı oluyor. Biri evli iken, evli olduğunu biliyorken birlikte olmak bence yeterli yuva yıkan kadın olmak için.

Artı tamam Kıvılcım Ural'ı geçtim aynı şer...sizlik Kaan Tangöze nin de aynı zamanda. Bu konuda bile sadece kadını suçluyoruz. Evli barklı evde 2 tane çocuğunu bırakıp başka kadının kollarına giden adam bence yanındaki kadından daha şer...siz dir.

başka nuanslar varmış klasik erkek yalanını ünlü olsanda söylüyorsun demekki

Esi açıklama yapmış öpüşme fotografi nin çekildiği gün 4 saat çocuklarla opuştu oynadı beni de öptü kokladi gitti diye kadın hissetmiyor demek ki adam epey uyanikmis bu kızcağız da bizi yiyor walla üzgünüm bal gibi de öyle olunuyor adam evli

dünyalar güzeli ve sadık olan eşini nasıl aldattın be aptallar kralı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…