Kivi kcc 4322 halı koltuk yıkama makinesi

Umay peri

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2024
74
21
26
Kivi marka 4322 model halı koltuk yıkama makinesi ni kullanan var mı aranızda hedıye geldı bana nasıl kullanmam gerekıyor bilgisi olan var sa bii yazabilir miii yaa

Youtubedan bakabilirsiniz. Bende sinbo var. Ilk kullanımda acemilik ettim tek önerim önden bi deterjanlı ıslama yapın tüm koltuğu sonra çektirin.

İste bu model den cok fazla vıdeo yok makınenın ıcıne deterjan da konulmuyor hangı deterjanla ıslatmalıyım nemlı bez olarak mı sılıp cektırmelıyım yoksa deterjanı fıs fıs sıseye koyup dırek sıkıp mı cektırmelıyım koltuklarım renklı rengı acılır dıye de korkuyorum

İste bu model den cok fazla vıdeo yok makınenın ıcıne deterjan da konulmuyor hangı deterjanla ıslatmalıyım nemlı bez olarak mı sılıp cektırmelıyım yoksa deterjanı fıs fıs sıseye koyup dırek sıkıp mı cektırmelıyım koltuklarım renklı rengı acılır dıye de korkuyorum
Nasıl konulmuyor? Benimkinde.deterjan haznesi var. Belki siz direkt temiz suyuna ekliyorsunuzdur.

4325 var bende, suyuna deterjan katıyorsunuz. İsterseniz önden su fışkırtıp sonrasında çektirebilir isterseniz de aynı anda verip çektirebilirsiniz. Kirine lekesine göre bakın. Youtubeta detaylı videolar var, buradan ne kadar anlatsak havada kalır. İzleyip daha rahat kullanırsınız

X