• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıvanç Tatlıtuğ'un kazancı dudak uçuklatacak!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Kıvanç Tatlıtuğ'un kazancı dudak uçuklatacak!
Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, "Kurt Seyit ve Şura" dizisinden aylık 260 bin lira kazanacak.

A+A-
2.jpg
Star'da Mart ayında ekrana gelecek olan 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi daha başlamadan konuşulmaya başladı. Bölüm başı 2 milyon liralık maliyetiyle Türk televizyon tarihinin en pahalı dizisi oldu.

260 BİN TL ALACAK

Başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ'un tutkulu ve masalsı bir aşk hikayesinin anlatıldığı 'Kurt Seyit ve Şura'dan ne kadar ücret alacağı da ortaya çıktı. Tatlıtuğ'a bu diziden ayda 260 bin lira alacak. Bu da bir oyuncuya ödenen en yüksek ücret. (Milliyet)

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/yasam/28687/Kivanc_Tatlitug_un_kazanci_dudak_ucuklatacak_.html

hemen eczaneye gidip zovirax almalıyım:1::1: 260 bin ne yaw, en azından temiz para ama, sözleşmeli belgeli falan!!! nerden geldiği belli:27::27:

bir "aşk hikayesi"nde "rol" yapmak için 260bin...

daha geçenlerde kağıt toplarken ezilen çocuk haberi vardı. hem de kuru ekmek için.

oyuncular öyle alıyo zaten haftalık bakınca normal

Son düzenleme:
ah yalan dünyaaa yalan dünyaaaaaaaa:24::24::24:benim kıvançtan neyim eksik:27:tamam eksikliklerimi biliyorum:27:
ama 260da maşallah:ssz::ssz:görendeee sabahtan akşama sırtında erzak taşıyo sancak:ssz:

kimse üzerine alınmasın ama direkt olarak aklıma şu geldi: ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRDÜN ÇENESİNİ YORAR. :51:

öte taraftan; evet, maalesef bir tarafta ekmek bulamayan var, bir tarafta bunlar. dünya imtihan dünyası ne yaparsın? kimi malıyla imtihan olur, kimi canıyla, kimi sağlığıyla...
:ssz: Rabbim zor imtihan vermesin.

Bizim site kadınları çok daha güzel rol yapar, 260 kağıdı alın terleriyle hak ederler, bizdeki repliklerden süper bir dizi çıkar, aşk, ihanet, şiddet, komedi herşeyi yaşatırız seyirciye:51:

Yalnız bizde kesin para kavgası çıkar, başrol oyuncusundan yardımcı oyuncuya herkes 260 bin ister:60:

Bizim site kadınları çok daha güzel rol yapar, 260 kağıdı alın terleriyle hak ederler, bizdeki repliklerden süper bir dizi çıkar, aşk, ihanet, şiddet, komedi herşeyi yaşatırız seyirciye:51:

Yalnız bizde kesin para kavgası çıkar, başrol oyuncusundan yardımcı oyuncuya herkes 260 bin ister:60:

Bi dizi projesi yolda galiba.:27::1:

hadi bakalım başrolleri ve yan rolleri dağıtalım kk da :1::1:

260 Bin Türk Lirası. Vay be.:27: Allah izin verirse öğretmen olduğumda yaklaşık 8-9 yıl çalışıp hiçbir harcama yapmazsam bu parayı ancak biriktirebilirim.:27::52:

Son düzenleyen: Moderatör:
260 mı? Hepsine gerek yok ya 3 bini bana versinler 257si onların olsun :27::27:

Bu adam bir de yakışıklılığımdan bir şey kazanmadım demiş, niyyyse :ssz::ssz:

kaşı gözü ayrı yerde olan sülüman haftalık 60 bin alırken kıvancınki az olmuş :D

Niye şaşırdınız ki? Esra Erol denilen modern çöpçatan(!) -ona halk arasında ne denir bilirsiniz- ayda 500 bin tl alırken bu bana şaşırtıcı gelmedi.Adam ödül alırken iki kelimeyi bir araya getiremiyor daha be.Bizim ülkede sarışın az,adam haliyle popi oldu.İsveç'te bunun gibi çöpçüler var,oralarda bu tipler sıradan.Ergen kızlarımız 'Kıvançççç yeaaaaa,çok tatluuuu!' demiyorlar mı,hay çeneniz kopsun emi.Kendisinden bin kat yetenekli oyuncular vardır,mesela Uğur Polat'ı severim,morali bozuk olanlar açıp Gümüş'ü izlesin,gülme krizine girerler de moralleri düzelir.

Back