Kıvanç Kuzey bebek İsim anketim :)

🥰 hangisini sevdiniz

• Ankete Katılan
    61
Kıvanç güzel bir isim ama ben nedense bebeğe yakıştıramıyorum o ismi 🤔 kuzey diyorum o yüzden

Kıvanç iyi oy almış gerçekten güzel isim fakat biraz ağır mı diyorum hep Tatlıtuğ geliyor insanların aklına :)) sanki başka Kıvanç yokmuş gibi

Kendi oğluma da ayıla bayıla Kıvanç adını koyduğum için tabi ki Kıvanç 😎 gururlandıran, insansever, hayvansever... sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu

Peki nasıl bi çocuk oldu :) isimler etkilermiş
Kıvanç birkaç ay sonra 3 yaşına girecek. Neseli, muhabbetli, hayvansever (bu bizden kaynaklı da olabilir) bir çocuk. Bir kişi Kivanclar kendilerini kalabalık bir ortamda bile belli eder çok değişik havalı bir auralari var demişti o kısmı bilemiyorum ilerde görürüz inşallah 😁

Kıvanç birkaç ay sonra 3 yaşına girecek. Neseli, muhabbetli, hayvansever (bu bizden kaynaklı da olabilir) bir çocuk. Bir kişi Kivanclar kendilerini kalabalık bir ortamda bile belli eder çok değişik havalı bir auralari var demişti o kısmı bilemiyorum ilerde görürüz inşallah 😁
Maşallah benim bi arkadaşın çocuğu Kıvanç çok yaramazdı ya :)) ama bir havası vardı şimdi büyüdü daha akıllı olgun 7 yaşına geldi ama küçükken çok fenaydı 😂 tek tanıdığım Kıvanç oydu bir aurası vardı zaten de herkes için geçerli mi bilemiyorum ismin kendisi çok auralı zaten 😂

X