Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla dimi :)kıvanç diyorum
arel aden arvenler falan kabak tadı vermeye başladı
Kivanc kukaga daha hos geliyor oyumu kivanctan yana kullandim saglikla gelsin insallah
Teşekkürler inşallah kıvanç ağır mı kaçar dedim bi ama çok da düşünmemek lazım.. bakalımKıvanç
Sağlıkla gelsin inşallah
Kuzey de cool bi isim sanki:)Kıvanç güzel bir isim ama ben nedense bebeğe yakıştıramıyorum o ismi kuzey diyorum o yüzden
Çağın derken ığğğğ yapar gbı bı tuhaf oluyo:) bekliyorum oylarınızı
Çağın derken ığğğğ yapar gbı bı tuhaf oluyo
Hayat bilgisi orteganın cene hareketleri fılan gelıyor gozumun onune
Kuzeyde soguk bı ısım bence
Kıvanc asilTarz
Arele yorum dahi yapamıyorum
DoğruÇağın derken ığğğğ yapar gbı bı tuhaf oluyo
Hayat bilgisi orteganın cene hareketleri fılan gelıyor gozumun onune
Kuzeyde soguk bı ısım bence
Kıvanc asilTarz
Arele yorum dahi yapamıyorum
Peki nasıl bi çocuk oldu :) isimler etkilermişKendi oğluma da ayıla bayıla Kıvanç adını koyduğum için tabi ki Kıvanç gururlandıran, insansever, hayvansever... sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu
Kivanc anlami da guzel bir isim. Soundunu da severim. Saglikla gelsin
Kıvanç birkaç ay sonra 3 yaşına girecek. Neseli, muhabbetli, hayvansever (bu bizden kaynaklı da olabilir) bir çocuk. Bir kişi Kivanclar kendilerini kalabalık bir ortamda bile belli eder çok değişik havalı bir auralari var demişti o kısmı bilemiyorum ilerde görürüz inşallahPeki nasıl bi çocuk oldu :) isimler etkilermiş
Maşallah benim bi arkadaşın çocuğu Kıvanç çok yaramazdı ya :)) ama bir havası vardı şimdi büyüdü daha akıllı olgun 7 yaşına geldi ama küçükken çok fenaydı tek tanıdığım Kıvanç oydu bir aurası vardı zaten de herkes için geçerli mi bilemiyorum ismin kendisi çok auralı zatenKıvanç birkaç ay sonra 3 yaşına girecek. Neseli, muhabbetli, hayvansever (bu bizden kaynaklı da olabilir) bir çocuk. Bir kişi Kivanclar kendilerini kalabalık bir ortamda bile belli eder çok değişik havalı bir auralari var demişti o kısmı bilemiyorum ilerde görürüz inşallah