srsy gülümseee :) Kayıtlı Üye 15 Haziran 2014 1.336 447 198 14 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi srsy #1 hanımlar merhaba biraz önce vulva ve bağlı olduğu kemik arasında bir beze hissettim. bekarım doktora gitsem nasıl bir muayene uygular bilen var mı ?
hanımlar merhaba biraz önce vulva ve bağlı olduğu kemik arasında bir beze hissettim. bekarım doktora gitsem nasıl bir muayene uygular bilen var mı ?
N Naznil85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2020 615 399 33 39 14 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi srsy #2 Benimde vardı halada var sanirim artik dokunmuyorum .. Yumusak elinizden kayiyorsa zararsiz lenf nodudur..Kadin hastaliklari doktoruma gösterdim Genel cerraha göster dedi Ben genel de Cerraha göstermistim..Ultrasonla bakildi zararsiz reaktif lenf nodu çıktı.
Benimde vardı halada var sanirim artik dokunmuyorum .. Yumusak elinizden kayiyorsa zararsiz lenf nodudur..Kadin hastaliklari doktoruma gösterdim Genel cerraha göster dedi Ben genel de Cerraha göstermistim..Ultrasonla bakildi zararsiz reaktif lenf nodu çıktı.