kitle ve silikon

meerrvee

S&M :)
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
168
1
35
merhaba arkadaşlar yazıları okudum ama böyle bi konu bulamadım, benim sağ göğsümde kitle var ama iyi huylumu kötü huylumu bilmiyorum daha kontrole gidemedim. göğüslerimde çok küçük sanki ergenlikteymiş gibi kaldılar, 21yaşımı doldurdum. doğal yöntem denemek istedim ama kitleden dolayı doğal ot fln kullanamıycağımı duydum. büyütücü haplarda etki etmiyo diyolar. ameliyat olmak istemiyorum aslında sevgilimde bu konuda iyi şeyler düşünmez sanırım:KK43: ameliyat olsam kitleyi alıpmı silikon takıyolar? iyi huylu kitleyse alınmasına gerek yok diye duydum ve alınırsa tekrarlıyabilirmiş, ben şimdi silikon taktırsam ne olucak bilgisi olan varmı? aklım çooooooooooooook karışık...:1shok:

cnm ben burundan estetik oldum muayeneye gittigim zaman bi kadın gögüs küçültme yaptırmıştı..gögsünde onunda kitle varmış ama haberi yokmuş estetik olurken doktor görüp almışş..demekki onun kötü hhuylu deil ki almış çok detaylı soramadım..benimde gögsümde kitle var dedigin gibi aldırınca geri çıkar çogalır diyende var aldır kurtul diyende var.bebek yaptıktan sonra aldır diyende vaar.bende kararsızım şimdilik duruyor bakalımmm nolcak:)sen silikon istiyosun onu tam bilemiyorum bi doktora görün genel cerrah ve olastik cerraha:)

X