Canım lenf bezi oldugu icin cok korkmustum kötü bir hastalık olmasın doye kistler genelde zararsızlar o yuzdenKist olduğunu öğrenince neden rahatladınız anlamadım
Teşekür ederim seninki sert mi idi kızımın biraz sert yani ici tamamem su degil yarı katı dedi doktor ve buyuyor sizin buyuyormuyduRadyoloji uzmanı anlar . Ultrasonla baktıgında ıcı sıvı dolu ve seklı bozuk degılse kıst dıyorlar . Bende bır sıslık ocın bıkacyere gıttım herkes ultrasondakı sonuca gore degerlendırdı. Calısanlarda en ıyı radyolojıcıye denk geldın olsaydı gorurdu dedıler
Köprücük kemiginin altında bileşkede dedilerRadyoloji uzmanı daha iyi anlar, çok geçmiş olsun. Kist neresinde?
Önce kesinleşmesi icin mrt istidiler 3 yaşında cocugu nasıl mrt sokacaksam bilmiyorum artıkBunun için bir tedavi önerdiler mi?
Uyku icin bi ilac veriliyor sizde isteyebilirsinizÖnce kesinleşmesi icin mrt istidiler 3 yaşında cocugu nasıl mrt sokacaksam bilmiyorum artık
Ay cok iyi olur teşekür ederim sorucamUyku icin bi ilac veriliyor sizde isteyebilirsiniz
Bizde 2 yas civari mr cekildik ozel hastane idi. Oglum gonluyle girmek istemeyince kilosuna gore verdiler meyve suyuyla icirmistik. Derin bi uyku olmuyor ama en azindan mr a girebiliyorlar. Bende bacak kismi cekilecegi icin musaade ettiler kulagini kapattim mr cekilene kadar. Kesinlikle rahat oluyor aklinizda olsunAy cok iyi olur teşekür ederim sorucam
Cok teşekür ederimBizde 2 yas civari mr cekildik ozel hastane idi. Oglum gonluyle girmek istemeyince kilosuna gore verdiler meyve suyuyla icirmistik. Derin bi uyku olmuyor ama en azindan mr a girebiliyorlar. Bende bacak kismi cekilecegi icin musaade ettiler kulagini kapattim mr cekilene kadar. Kesinlikle rahat oluyor aklinizda olsun
Lenf bezleri herkeste bulunur ve vucudun virüsler bakterilerle savasmasına destek olurlar. Hasta olduğumuzda bu yüzden dönem dönem şişebilir ağrı yapabilirler. Kistlerin zararlı veya zararsız olduğunu öğrenebilmek için genellikle sıvı veya parça alıp biyopsiye gönderirler. Kist saptandıysa mutlaka arastırılmalı insallah birsey yokturCanım lenf bezi oldugu icin cok korkmustum kötü bir hastalık olmasın doye kistler genelde zararsızlar o yuzden