- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.988
-
- Konu Sahibi Heart of Gold
kızlar çok acil 42-44 beden ( kalıba göre değişiyor) alt ve üst giyime ihtiyacım var.
sweat, t-shirt, bol dökümlü olsun üstüme yapışanları sevmiyorum. ve kot pantolon tarzı 80 kiloyum ve spor giyiniyorum ve 31 yaşındayım yaşıma uygun arıyorum.
elimde çok sayıda markalı 38-40 beden elbiseler ve kıyafetler var. ve 39-40 numara ayakkabılarım var konumdan da bakabilirsiniz. önceliğim takas ama uygun olursa satın da alabilirim.
özelden de fotoğraf gönderebilirsiniz.
çok teşekkür ederim .zahmet olmuş. L bedenin olması çok zor üst bölgem çok geniş. defactonun kalıplarında XL-XXL oluyor genelde.Eki Görüntüle 1481715 Eki Görüntüle 1481716 Eki Görüntüle 1481718 Eki Görüntüle 1481717 Eki Görüntüle 1481719
Bende bunlar var canım L yazmayanlar XL beden, ilk iki tişört 10 tl. bolero 5 tl, son gömlekler 15 tl ikisi de defacto..
hmm anladım canımçok teşekkür ederim .zahmet olmuş. L bedenin olması çok zor üst bölgem çok geniş. defactonun kalıplarında XL-XXL oluyor genelde.
kızlar çok acil 44 beden XL-XXL ( kalıba göre değişiyor) alt ve üst giyime ihtiyacım var.
sweat, t-shirt, bol dökümlü olsun üstüme yapışanları sevmiyorum. ve kot pantolon tarzı 78 kiloyum ve spor giyiniyorum ve 31 yaşındayım yaşıma uygun arıyorum.
elimde çok sayıda markalı 38-40 beden elbiseler ve kıyafetler var. ve 39-40 numara ayakkabılarım var konumdan da bakabilirsiniz. önceliğim takas ama uygun olursa satın da alabilirim.
Bende de cpk fazla var numara verirseniz ordan atiyim burasi zor oluyor.kapali iseniz uzin etekler de var aciksaniz yeni tunik badi var pantplon etek warçok teşekkür ederim daha farklı arıyorum
Kırmızı ayakkabi kaç numara vr nekadar istiyirsunuzEki Görüntüle 1481722 Eki Görüntüle 1481723 Eki Görüntüle 1481724
Bir de bunlar var tanesi 15 tl. 42 bedene rahat olurlar.
kusura bakmayın şimdi gördüm o ayakkabı satıldı :/Kırmızı ayakkabi kaç numara vr nekadar istiyirsunuz
Konuma bak istersen cnm. Bi hirkam var beyaz uzun kollu hic giymedim.takas dusunmuyorum. Fiyat ne dusunursunGÜNCEL
kızlar kış için sweat, bol dökümlü ince uzun kollu üstler arıyorum. 42-44 beden kalıba göre değişir. 74 kiloyum. EV İÇİNDE GİYİLECEK UZUN KOLLU DA ARIYORUM.
modası geçmiş dolapta bekleyen 10 yıllık kıyafetler değilde son birkaç yılın trikoları tercihim.
elimde çok sayıda markalı 38-40 beden elbiseler var. önceliğim takas ama uygun olursa satın da alabilirim.