• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kitaplık seçelim miii?

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
oturma odama bir kitaplık istiyorum ama yerim yok bende duvara monte edeyim diye düşündüm
alış veriş sitesinde bir kaç model beğendim sizce hngileri uygun olur.
bu arada 3lü koltuğun üstünde ki duvara monte etmeyi düşünüyorum
mobilyam deve tüyü 3lüler berjerler turkuaz kahve çiçekli beyaz tv ünitesi ve beyaz kitaplık istiyorum
tv yi şimdilik duvara astırmayı maddi durum iyileşince boydan boya bir tv ünitesi istiyorum
aslında kitaplık içinde kararsızım gibi ya
tv ünitesinde kitaplık olarak kullanacağım bir kaç raf olan model de beğenebilirim sizce ne yapayımmm
*

bence tv ünitesi raflı olmalı ek raflarda yaptırabilirsin beyaz da olurşa süper olur...

resimleri de bunlar 1 ve2 79 3. 89 tl $1..webp$2.webp$3.webp

Cevap verdigin icin saol canim Kitaplik lazim bana kitabim cok bu bile yetmez aslinda

kadis hayırlı olsun eviniz
taşındınız mı?

ben seçeneklerden 1 ve 2 si arasında kaldım.ama 1 daha hoş sanki...

kadis hayırlı olsun eviniz
taşındınız mı?

ben seçeneklerden 1 ve 2 si arasında kaldım.ama 1 daha hoş sanki...
saol darısı tüm isteyenlerin olsun
hayır taşınmadık daha
bu hafta sonu temizliğini yapacağız
çarşamba yeni mobilyalarım gelecek
gerçi daha çok eksik var
ve ben hala karar veremedim
oturma odam gelsin halı araştırmaya başlıyacağım
bayramdan sonra taşınalım diyorum ama ekimi bulacak gibi

bunları yaparken dikkat edin yani ay bunu beğenmedim başka yaptıralım demeyin sonra.
çünkü bunlar monte edilirken duvar deliniyor.
çok iyi seçin derim.

büyük tv ünütesi yaptırıcaksan kitaplığa gerek yok bence odanda kalabalık etmesinler bence

Aslında evin küçükse tv ünüteside alma ben sevmiyorum tv ünütesi çok yer kaplıyo benim evim büyükte ama almadım yinede. tvyi duvara monte ettirdim altındada konsolum var.

kitaplık içinde ikeadan çok güzel düz raflar var onlardan aldık altını tuturmak için aparaktarı var renkli renkli odan hangi renkse onlara uygun al bence hem daha az her kaplar hem daha şık duru ben öyle yaptım:

bunlarda benim fikrim cnm.

Aslında evin küçükse tv ünüteside alma ben sevmiyorum tv ünütesi çok yer kaplıyo benim evim büyükte ama almadım yinede. tvyi duvara monte ettirdim altındada konsolum var.

kitaplık içinde ikeadan çok güzel düz raflar var onlardan aldık altını tuturmak için aparaktarı var renkli renkli odan hangi renkse onlara uygun al bence hem daha az her kaplar hem daha şık duru ben öyle yaptım:

bunlarda benim fikrim cnm.

teşekkür ederim canım

ikeanın rafları gerçekten güzel ama malesef bizim buralarda yok ankara ya gitme ihtimalim var belki ordan bakarım

Back
X