Kitaplarınızı nereden alıyorsunuz?

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.390
980
Kitaplarınızı hangi mağazalardan alıyorsunuz? Yada kırtasiyelerden ve fiyat farkı oluyor mu amaç indirimleri takip etmek,en uygun mağazaları bulmak. Orjinal Kitaplar için geçerlidir.

Ben D&R ,Remzi ve Nezihten alıyorum.

ben internetten bir siteden alıyorum bazen güzel indirimler oluyor. uygun fiyata setler oluyor. kpss, ales, yds kitaplarını da oradan alıyorum. sarah jionun romanları 17tl civarındayken ben 10tl ye filan almıştım. tabi şu an fiyatları artmış ama takip etmekte fayda var.

ben internetten bir siteden alıyorum bazen güzel indirimler oluyor. uygun fiyata setler oluyor. kpss, ales, yds kitaplarını da oradan alıyorum. sarah jionun romanları 17tl civarındayken ben 10tl ye filan almıştım. tabi şu an fiyatları artmış ama takip etmekte fayda var.
Kargo dahil mi peki ?

kitaplarda 25 tl üzerinde kargo ücretsiz.

ben hepsiburada ya da d&r dan alıyorum. kitap fuarı yakında da sabırla bekliyorum :p

bir internet sitesi var. Ordan almak istediğiniz kitapları "alacaklarım listenize" ekliyorsunuz ve d&r, hepsiburada ve idefix için farklı farklı kargo dahil fiyatlar çıkarıyor. En ucuz fiyatlısından alıyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kitapyurdu ve bu siteden ikinci el alıyorum. Gerçi artık buradan almayacağım.Kimisi orijinal dedi korsan çıktı.

Romanları idefix'ten alıyorum.
Geçen sene kpss kitaplarımı gittigidiyor'dan alırdım.

Dost kitabevi :)
Kitap kokuları arasında almak daha keyifli oluyo,para yoksa kitap yurdundan alıyorum genelde ,kartla daha iyi oluyo :))

Ankaradaysanız ARKADAŞ KİTABEVİ ❤️❤️ Ben geç keşfettim ama şuan resmen aşığım. Bir kere mağazanın kendisine gittiğinizde kendiniz de göreceksiniz kitabevlerine bakışınız değişecek. Ama alışveriş için kesinlikle internet sitesini kullanın mağazadan aldığım 20 liralık kitap internet sitesinde 14 liraymış. Aynı kitabı d&r ve imgede karşılaştırdım arkadaşın interneti en ucuzdu aklınızda bulunsun bence

Ben kitapçılardan alıyorum onlarda da internet kadar indirim yapılmasa da indirim oluyor %20 kadar. Ama ilk önce beklerim biraz. Hele yeni çıkan bir kitapsa sonra sahafları gezerim. 28 liralık kitapları 5 liraya aldığımı bilirim oejinal kitaptı.

Ankaradaysanız ARKADAŞ KİTABEVİ ❤️❤️ Ben geç keşfettim ama şuan resmen aşığım. Bir kere mağazanın kendisine gittiğinizde kendiniz de göreceksiniz kitabevlerine bakışınız değişecek. Ama alışveriş için kesinlikle internet sitesini kullanın mağazadan aldığım 20 liralık kitap internet sitesinde 14 liraymış. Aynı kitabı d&r ve imgede karşılaştırdım arkadaşın interneti en ucuzdu aklınızda bulunsun bence
Kesinlikle arkadaş kitabeviiii :KK66::KK66:

Insancıl kitabevi :KK66:
Kampanya dahilinde indirimden de yararlanıyorum, üyeliğim var. Kızım ve kendim için her türlü kitabı buluyorum..

kitap yurdu kargo ücretinin 20 tlde ücretsiz olması iyi oluyor, d&r bazen çok güzel indirimler yapıyor 5tl 9.90 tl kampanyası,
kitap sihirbazı da iyidr çok çeşitli indrimleri oluyor

X