- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.268
- Konu Sahibi Aysegulce34
Okuduğum ve okuyacağım kitaplar, hedeflerim, yorumlarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hep ordan alıyordum haberim yok ne boykotu acabaKitaplarımı en çok Kitapyurdu'ndan alırdım. Ama artık yapar mıyım öyle bir hata? Üyeliğimi iptal ettirdim. Boykotta ben de varım!
Onu da mı boykot ediyorlar kaçırmışımKitaplarımı en çok Kitapyurdu'ndan alırdım. Ama artık yapar mıyım öyle bir hata? Üyeliğimi iptal ettirdim. Boykotta ben de varım!
Ayın yazarı seçtiler bir İsrailli'yi. Tepkiler gelince yan çizmeye çalıştılar. Ayın yazarı seçilen başka bir ilahiyatçı ya beni listeden silin, ya onu deyince de İlahiyatçıyı sildiler. Taraflarını belli ettiyse onlar, bizim de etmeye hakkımız var değil mi?Onu da mı boykot ediyorlar kaçırmışım
İyi de bu konu eserlerle alakalı, ben kitapyurdundan devamAyın yazarı seçtiler bir İsrailli'yi. Tepkiler gelince yan çizmeye çalıştılar. Ayın yazarı seçilen başka bir ilahiyatçı ya beni listeden silin, ya onu deyince de İlahiyatçıyı sildiler. Taraflarını belli ettiyse onlar, bizim de etmeye hakkımız var değil mi?
Diğer Türk yazardan vazgeçmeleri de mi eserden? Herkesin seçimi kendine.İyi de bu konu eserlerle alakalı, ben kitapturdundan devam