kitaplarim satilik

vaveyla_a

kaktüs
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
6.066
118
173
Merhaba arkadaslar
Elimde kalan birkac kitabimi satiyorum.. Zamanla yenilerini ekliycem

Zulfu Livaneli - Kardesimin Hikayesi
Zulfu Livaneli - Serenad
Zulfy Livaneli - Leyla'nin Evi
Khaled Hosseini - Ucurtma Avcisi
Elif Safak - Baba ve Pic
Adam Faver - Olasiliksiz
Ugur Kosar- Bana Allah yeter

Depodan cikartabilirsem ekleyeceklerim var.

Adet 8 tl dir.

bana Allah yeter , kardeşimin hikayesi kitaplarına talibim bi de Elif şafak siyat süt var mı elinizde?

Zulfu Livaneli - Serenad
Zulfy Livaneli - Leyla'nin Evi fiyatları ne kadar.. ve dağlar yankınalndı kitabı ve sinan akyüz şahika ve feraye, piruzenin oğulları kitabı var mı..

Zulfu Livaneli - Serenad
Zulfy Livaneli - Leyla'nin Evi fiyatları ne kadar.. ve dağlar yankınalndı kitabı ve sinan akyüz şahika ve feraye, piruzenin oğulları kitabı var mı..
O kitaplar yok canim.
Bahsettigin kitaplar da adet 8 tl. Piyasa fiyatlarini biliyorsundur ona gore cok asagida. Orjinal ve Sifir ayarinda hepsi

Resimleri

Eklentiler

• IMG_20140907_225658.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 119
  • IMG_20140907_225705.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 113
  • IMG_20140907_225637.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 121
  • IMG_20140907_225629.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 121
  • IMG_20140907_225618.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 129
  • IMG_20140907_225602.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 117
6 lira tutar tahminen. ptt ile yollarsam tabi. ekliyorum birazdan fotoları
kitaplarınız sıfır ayarında gerçekten kitaplara değer veren biri olaraksevindim..zülfü livaneli kitalarına 5 tl diyen arkadaşlar var tabi tercih meselesi..aynı fiyattan yapabilirseniz almayı çok istiyorum..

kitaplarınız sıfır ayarında gerçekten kitaplara değer veren biri olaraksevindim..zülfü livaneli kitalarına 5 tl diyen arkadaşlar var tabi tercih meselesi..aynı fiyattan yapabilirseniz almayı çok istiyorum..
Tesekkurler. Kullanimina gore degisir. Ben 8 tl diyorum. Zaten 3 unun toplami bir Serenad etmiyor :) yeni kitaplar alicam ben de.aslinda kiyamiyorum ama tayin gormekten kutuphane hayalim gerceklesemiyor o yuzden elde cikaricam. Karar senin haber bekliyorum

Son düzenleme:
elif şafak ın aşk kitabı var mı? ya da diğer kitapları
canan tan ın kitapları var mı?
bir de uçurtma avcısı duruyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…