Merhaba arkadaslar
Elimde kalan birkac kitabimi satiyorum.. Zamanla yenilerini ekliycem
Zulfu Livaneli - Kardesimin Hikayesi
Zulfu Livaneli - Serenad
Zulfy Livaneli - Leyla'nin Evi
Khaled Hosseini - Ucurtma Avcisi
Elif Safak - Baba ve Pic
Adam Faver - Olasiliksiz
Ugur Kosar- Bana Allah yeter
Depodan cikartabilirsem ekleyeceklerim var.
Adet 8 tl dir.
peki beklerim :)Siyah süt de var ama henuz cikartamadim hic birini depodan. Birkac gune hallederim
O kitaplar yok canim.Zulfu Livaneli - Kardesimin Hikayesi
Zulfu Livaneli - Serenad
Zulfy Livaneli - Leyla'nin Evi fiyatları ne kadar.. ve dağlar yankınalndı kitabı ve sinan akyüz şahika ve feraye, piruzenin oğulları kitabı var mı..
Kitapların fotoğrafınıekleyebilir misiniz..kargo ne kadar tutar bilginiz var mı??O kitaplar yok canim.
Bahsettigin kitaplar da adet 8 tl. Piyasa fiyatlarini biliyorsundur ona gore cok asagida. Orjinal ve Sifir ayarinda hepsi
6 lira tutar tahminen. ptt ile yollarsam tabi. ekliyorum birazdan fotolarıKitapların fotoğrafınıekleyebilir misiniz..kargo ne kadar tutar bilginiz var mı??
kitaplarınız sıfır ayarında gerçekten kitaplara değer veren biri olaraksevindim..zülfü livaneli kitalarına 5 tl diyen arkadaşlar var tabi tercih meselesi..aynı fiyattan yapabilirseniz almayı çok istiyorum..6 lira tutar tahminen. ptt ile yollarsam tabi. ekliyorum birazdan fotoları
Tesekkurler. Kullanimina gore degisir. Ben 8 tl diyorum. Zaten 3 unun toplami bir Serenad etmiyor :) yeni kitaplar alicam ben de.aslinda kiyamiyorum ama tayin gormekten kutuphane hayalim gerceklesemiyorkitaplarınız sıfır ayarında gerçekten kitaplara değer veren biri olaraksevindim..zülfü livaneli kitalarına 5 tl diyen arkadaşlar var tabi tercih meselesi..aynı fiyattan yapabilirseniz almayı çok istiyorum..
Ekleyecegim kitaplar var ama hepsi depoda. Koliler altta kalmis ulasamiyorum coguna. Belki uzun bir zaman sonra ekleyebilirimözel mesaj attım size cevap bekliyorum..birde ekleyeceğiniz kitaplar var mı..
Tess Gerritsen kitapları var miSatisa dewaaam
Yok maalesefTess Gerritsen kitapları var mi
var ama henüz ulaşamadım kendisine :)eğer siyah süt de varsa ben almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?