E ezgiefe Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2012 12 0 36 Malatya 25 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgiefe #1 Merhaba. ben devrimle ilgli che ve deniz gezmişin hayatını anlatan devrimi ve devrmcileri baştn sna anlatan biir kitap arıyorumm yardım edermisiniz ??
Merhaba. ben devrimle ilgli che ve deniz gezmişin hayatını anlatan devrimi ve devrmcileri baştn sna anlatan biir kitap arıyorumm yardım edermisiniz ??
sdktm Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2010 2.223 613 163 25 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgiefe #2 siyasiden öte duygusal olarak deniz dönemini anlatan en güzel kitap gülünün solduğu akşam dır Deniz Gezmiş Destanı da güzel bir kitaptır bence 60-70 lerin ruhunu öğrenmek istiyorsan sadece deniz ve che yi değil önce o yılların genel havasını anlatan bir kitapla başlamalısın
siyasiden öte duygusal olarak deniz dönemini anlatan en güzel kitap gülünün solduğu akşam dır Deniz Gezmiş Destanı da güzel bir kitaptır bence 60-70 lerin ruhunu öğrenmek istiyorsan sadece deniz ve che yi değil önce o yılların genel havasını anlatan bir kitapla başlamalısın
ebrutolga FByiÇekemynAntenBağlatsın Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2011 4.561 19 66 İstanbul 25 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgiefe #3 Sana önerebileceğim en güzel kitap şu canım; Denizler'den Terzi Fikri'ye Türkiye- Tuncay Çelen 702 sayfa canım ve yaşanılan ortamı süper bir dille anlatıyor, ben 1 haftada okumuştum.. Google'den kitabın ismini yazarsan seni ikna edecek yeterli bilgiye sahip olursun, olayları en başından ele alıp sonuna kadar götüren bir kitap Son düzenleme: 25 Mayıs 2012
Sana önerebileceğim en güzel kitap şu canım; Denizler'den Terzi Fikri'ye Türkiye- Tuncay Çelen 702 sayfa canım ve yaşanılan ortamı süper bir dille anlatıyor, ben 1 haftada okumuştum.. Google'den kitabın ismini yazarsan seni ikna edecek yeterli bilgiye sahip olursun, olayları en başından ele alıp sonuna kadar götüren bir kitap
E ezgiefe Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2012 12 0 36 Malatya 25 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgiefe #4 teşekkür ederimm :))
kulitta İlahi Adalet Kayıtlı Üye 17 Kasım 2008 12.049 2.248 448 5 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgiefe #5 Yaralısın .. Erdal Öz 70 darbesinin, siyasi tutuklular üzerindeki etkisi açıkça gözler önüne serilmiş.
Yaralısın .. Erdal Öz 70 darbesinin, siyasi tutuklular üzerindeki etkisi açıkça gözler önüne serilmiş.