- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
-
- Konu Sahibi Pokahontass
aynen özellikle güvenli bağlanmaAdem güneş in kitaplarını öneririm
Ablam cocuk psikolojisi icin Adem Gunes okuyo cokta begeniyo
Birde dogan cuceloglunu duydum oda cok etkiliymis
Cocuk psikolojosi diye okudum konuyu ben mi yalnis okudumDoğan Cüceloğlunun çocuk kitabı mı varmış ?
özgür bolat, beni ödülle cezalandırma
bebekken bile ödül-ceza mekanizmasının insanı nasıl kötü etkileğini hatta ahlaki çöküntüye sebep olduğunu çok güzel bol örnekle anlatmış
Cocuk psikolojosi diye okudum konuyu ben mi yalnis okudum
Yok yok doğru bende çocuk psikolojisini anlatır nitelikte çocuk yazmıştım zaten .
Ben yazarın daha çok ergenliği ve geleceği ele aldığını biliyordum da ondan şaşırdım
Doğan Cüceloğlunun çocuk kitabı mı varmış ?
kitap içeri koymak yasak olabilir, sitenin başını belaya sokmayalım o yüzden iki sayfacık paylaştım, kesinlikle herkese öneriyorum bu kitabı, bebeklikten yetişkinliğe fark etmiyor, ödül-ceza sistemi çoktan çöktüBen gazetede ve bir kaç dergide bu ödül ceza yönteminin baya etkili olduğunu okumuştum hatta kuzenimde oğluna kullanıyor rica etsem kitaptan bir -iki örnek atar mısınız ?
kitap içeri koymak yasak olabilir, sitenin başını belaya sokmayalım o yüzden iki sayfacık paylaştım, kesinlikle herkese öneriyorum bu kitabı, bebeklikten yetişkinliğe fark etmiyor, ödül-ceza sistemi çoktan çöktü
Eki Görüntüle 1933891
Eki Görüntüle 1933892
valla ben çocuk eğitimi konusunda çok yazarın kitaplarını okudum 1. sıraya özgür bolat ı koyarım, adem güneş kesinlikle listemde yok örnekler vermem gerekirse...
Ben okudum hepsini isterseniz silin :) Attığınız için çok teşekkür ederim . Yazarım kuzenime söyleyeceğim :))
Zaten Adem Güneş konusunda ülke rijit bir çizgiyle ikiye ayrılmış durumda :)
Nedenki ben kitaplarini okumadim ama katildigi programlari falan izlemisligim var gayet mantikli konusuyor
Ama suda var ki her yazarin her uzmanin soyledigi herseyde dogru degildir toplumda birini benimsedikten sonra fazlasiyla onun fikirlerine fazlasiyla koru korune baglanma olayi var dogru bulmuyorum