• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kitap tavsiyesi :)

bvirgo

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
12
1
18
Hatay
merhaba millet kitap okumayı o kadar cok seviyorumki lisede kütüphane başkanıydım.Edebiyat gibi bir bölümde değil sayısal bir bölümde okuyorum bunu pişmanlığını hep yaşayacagım sanırım.Birkaç kitap tavsiye etmek istedim.Öncelikle Tess Gerritsen - Cerrah serisi durmaksızın bi tempo ve soluksuz heyecan sevenler icin. duygusal olarak Ilgın Olut- NEVA adlı kitabı önereblrm son sayfasında ağlamıstım ve su an filmi cıkacak Ve Küçük İskender ' şn çok büyük bi hayranıyım şiir kitapları anlatılmaz yaşanır :))) okuyun ve görün.Ben kitapları okurken o kdr cok zevk alırım ki diger sayfasında ne olacak acaba diye merak ederim işte öylesine cok severim :)

Sabahhatin ali kürk mantolu madonna Hande altaylı kahperengi Servet saygınoğlu yanlızlığa kadar yolun var bunları okumanı öneririm

Herkese onermeden gecemeyecegim kucuk prens st exupery,vadideki zambak honore de balzac in romani,ask ve gurur ile birlikte tum jane austen romanlari,olasiliksiz adam fawer,agatha christie tum romanlari;)

Son okudugum kitap cennetin rengi - e.v. mitchell

Evet cok guzeldi, akiciydi ama cok etkilendim diyemem

knut hamsun- açlık
jose mauro de vasconcelos- şeker portakalı ve dostoyevskı- suc ve ceza
tek gecerım :)

Yusuf Atılgan aylak Adam, Murat uyurkulak tol kitabını tavsiye ederim. Bir de yeni Stefan Zweig'in satranç kitabını aldım. O da güzelse tekrar yazarım size :)

Son zamanlarda okuduğum ve beni en çok etkileyen roman klon- kevin guilfoile. Gerilim severlere tavsiye ederim

Back