kitap tavsiyeleriniz

mycherie

Bilsen uzaklarda kimler agliyor . . .
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
1.117
9.328
merhaba bu bolume ilk defa konu açiyorum. bilenler bilir ben yurtdisinda yasiyorum.
yakinda turkiyeye gelcem insallah.
ve bana önerilerinizi bekliyorum
yeni çikan kitaplardan hem ogut verici hem ask olan hemde akici bi okunmasi olan kitap isimleri onerebilirmisiniz bana rica etsem.
turkiyede dogum buyudum orda cok sevrdim kitap okumayi. yurtdisinda pek zaman olmadi dil ogreniyim falan derken ve yabanci dil kitaplari pek anlayamiyorum.
o yuzden siz bana tavsiyelerinizi ve cooookkk severek okuduklarinizi soyelebilirmisiniz lutfen
simdiden tesekkurler hepinize En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK:KK15::KK15:

Sarah jio nin kitaplarını okuyorum son zamanlarda, özellikle böğürtlen kışı, yağmur sonrası, mart menekşeleri ve son kamelya çok akıcıydı. Netten biraz araştırabilirsin :)

Sarah jio nin kitaplarını okuyorum son zamanlarda, özellikle böğürtlen kışı, yağmur sonrası, mart menekşeleri ve son kamelya çok akıcıydı. Netten biraz araştırabilirsin :)
Evet bugun baktim bikac kitap buldum. Insallah guzel biseyler alcam

İskender Pala tarih romanları müthiş...
Canan Tan
Nazan Bekiroğlu
Sarah jio
Reşat Nüri
Sabahattin Ali
Peyami safa
Eski yeni karmaşası en güzeli :)

Elma yayın evinden özer fırat'ın evliliğin sayıları adlı kitabı da güzel. Bu tarz hoşuma gider mi bilmem ama öneririm​

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    55,5 KB · Görüntüleme: 63
Super biseye benziyor. Almaya caliscam bunu cok sagol canim :) :) :)

hocamlar bu kitap şöyle diyeyim evlilikle ilgili sosyolojik bir çalışma aslinda. Oldukca iyi diyebilirim. Su siralar sevgililer gunu hediyesi olabilir. DR 'da 14 tl , kitapyurdunda 13 tl birde bu hafta icinde elmayayinevinde yuzde 30 indirim var.

eger en para hesabin varsa DR'dan kitap alinca 50 tlye tamamla 25 tl ode ben olsam oyle yapardim

Hatta tatlım yine Elma yayınevinden, sevgililer günü indirimi yapmışlar bir kitap daha sipariş verdim. Bunun hakkında da güzel yorumlar vardı internette. Benim ilgimi çekti bir bak istersen

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Sarah Jio ve Debbie Macomber'ın kitaplarını tavsiye ederim canım.
Özellikle Sarah Jio'nun Yağmur Sonrası ve Gündüz Sefası çok güzeldi.

ask uykusu aldim. cok guzel okunuyor. ama bin muhtesem gunesede bi turlu isinamadim. basladim biraktim :/

Kelebegin kaderi-basak sayan di sanitim yazari. Tavsiye ederim.
Azra kohen'in fi, ci ve pi serisi
sabahattin ali nin kurk mantolu madonna
incir kuslari(gercek hikaye anlatiliyor, yazarini simdi hatirlayamadim)

düğün günlüklerini tavsiye ederim okuması keyifli bir kitap
dugunle ilgiliyse bu aralar uzak dursam iyi olur. yinede cok tesekkur ederim tavsiyeniz mukemmeldir eminim. ayrilik yasadigim icin kendimi tekrar yarim kalan hayallerin icinde bulmak istemiyorum :/

ben bu kitaba başlamak istiyorum konusu tam olarak nedir acaba
Eğer seri olarak okursanız Mahkum Prenses den başlamanızı öneririm. Tarihsel bir roman ama inanılmaz sürükleyici.
Boleyn kızı iki kız kardeşin krala olan aşkını, ailesinin ve kız kardeşlerin kraliçe olma isteklerini ve başvurdugu yolları anlatıyor, entrikalar..
Mahkum Prenses de kraliçeyi konu alıyor

Uçurtma avcısı
Bin muhteşem güneş
serenad
bir psikiyatristin gizli defteri
şimdi benimsin
içimizde bir yer
konstantiniyye oteli
sevdalinka

severek okuduklarımdan tavsiye ederim :)

X