- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.963
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #25.121
Pardon kime neyi yakıştamadığınızı anlayamadım... Burayı karıştıran kişiyi zaten burada istemiyorum artık gelmesin..
Baykuşlar tatsızlık oldu.. Yarın hepsi burada olur. Biz topiğimizde duralım. Güçlü olduğumuzu görsünler..
Mustafa İslamoğlu'nu okumadan araştır istersen. Bana düşünceleri ve söylemleri çok doğru gelmiyor. Dini kitaplar okunacaksa kaynağını ve yazarını çok iyi araştırmak lazım bence çünkü bu tür kitaplar kişisel görüş ötesinde bilgiler gerektiren kitaplarGünaydın,bir haftadır bildirim yapmıyordum.Banlanmalar olmuş .Üzüldüm,burda ilk galiba.Uğur koşar .Allah bana yeter 1 ve 2 ti okudum.Marc levy - Dostlarım aşklarım okuyorum.
Uğur koşar kitaplarını fazla okunan bir kitap olduğu için mesleki meraktan okumaya başladım biraz.Ama kullandığı kaynaklar çok sağlam değil genelde.Pasiflik tavsiyesi de çok hoşuma gitmedi açıkcası.İnsanlararası ilişkilerde susmak ve cevap vermemek yönünde olmuş tavsiyesi.
Bunların dışında Mustafa İslamoğlu -Ayetlerin ışığında kitabını okuyorum.
Geveze kelebek yazdığı gibi dini içerikli kitaplarda öncelikle yazarın araştırılması mühim bence de. Yıllar önce Mustafa İslamoğlu nun bir kitabını da ben okumuştum artık okumadığım yazarlar arasında. Size Mustafa Necati Bursalı tavsiye edebilirim mesela. Tabii daha niceleri vardir da ilk aklıma geleni yazdım.Günaydın,bir haftadır bildirim yapmıyordum.Banlanmalar olmuş .Üzüldüm,burda ilk galiba.Uğur koşar .Allah bana yeter 1 ve 2 ti okudum.Marc levy - Dostlarım aşklarım okuyorum.
Uğur koşar kitaplarını fazla okunan bir kitap olduğu için mesleki meraktan okumaya başladım biraz.Ama kullandığı kaynaklar çok sağlam değil genelde.Pasiflik tavsiyesi de çok hoşuma gitmedi açıkcası.İnsanlararası ilişkilerde susmak ve cevap vermemek yönünde olmuş tavsiyesi.
Bunların dışında Mustafa İslamoğlu -Ayetlerin ışığında kitabını okuyorum.
[QUOTE="Geveze_kelebek, post: 56170436, member: 633114Mustafa İslamoğlu'nu okumadan araştır istersen. Bana düşünceleri ve söylemleri çok doğru gelmiyor. Dini kitaplar okunacaksa kaynağını ve yazarını çok iyi araştırmak lazım bence çünkü bu tür kitaplar kişisel görüş ötesinde bilgiler gerektiren kitaplar
Yazarın daha önce bir kitabını okudum.Önceki okulumdan bir arkadaş grubum yazarın kuran-ı Kerim tercümesini okuyorlardı ve bazı söylemleri çok ilginç geldiği için okumak istedim .Geveze kelebek yazdığı gibi dini içerikli kitaplarda öncelikle yazarın araştırılması mühim bence de. Yıllar önce Mustafa İslamoğlu nun bir kitabını da ben okumuştum artık okumadığım yazarlar arasında. Size Mustafa Necati Bursalı tavsiye edebilirim mesela. Tabii daha niceleri vardir da ilk aklıma geleni yazdım.
Çok şanslısınız diyeceğim ama sizde çalışan bir bayan olduğunuz için farklı zorluklarının vardır aileniz yanınızda olsa dahi.
Bakmayın bu ara kendim bile kıskançlık ile mücadele ediyorum vay efendim annem babam ailem hepsi orada da ben burada yalnızım tarzı :)
Bugün bir mekteptir oruç kitabını eline almamla kapamam bir oldu :)
Genelde pazar günleri okuyamıyorum.
Bir arkadaş roman okuyamıyorum yazmışta bende biraz öyleyim.
Ergenlik zamanlarında fazlasıyla aşk romanları okudum artık ilgimi çekmiyor :)
Kızımı kaybedince ve Türkiye'ye yerleşince tekrar okumaya başladım başlangıç sahabi ve peygamber ler ile ilgili kitaplar oldu.
Sonra dini ilmini inşallah amelimi de artıracağını inandığım kitaplar okudum.
Sonra çocuk pedajosi eğitimi gelişimi kitaplara başladım.
Bir süredir çocuk genç kitapları okuyorum.
Özkan Öze tavsiye ederim kesinlikle. Kitap fuarında bizzat tanışma fırsatımız da oldu.
Bir de çocuk kitaplarına başlayınca kitapların gerçekten yaşı olmadığını anladım.
Uzun lafın kısası iyi ki kitaplar var :)
Başkası başka şeye yatırım yapar benim yatırımın kitaplarım ileride çocuklarıma güzel bir miras olur inşallah.
Son olarak ilk zamanlar kitaplarına kıyamazdım çok titiz davranırdım okurken. Uzun süredir okurken not almak yada altını çizmek ten çekinmiyorum. :)
Çok uzun oldu ya tamam bu son ilersi için en büyük hayalim bir kütüphane edinmek :)
[QUOTE="Geveze_kelebek, post: 56170436, member: 633114
Teşekkür ederim.Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeniyim.Kendi alanımla ilgili uzun süredir kitap okumuyordum ve bu ara okumak istiyorum çünkü kim neyi savunuyor,neyi anlatıyor bilmek istiyorum.Çünkü kendim doğrusunu bilmezsem ,doğru tavsiyede bulunamam.Çünkü bu yazarlarda insanlar tarafından okunuyor.Elimde iki kitabı var;Kuran surelerinin kimliği ve ayetlerin ışığında kitabı.Birinci kitabında sureler,içerikleri ile ilgili bilgiler vermişken ikinci kitabı daha çok kişisel görüşlerine yer vermiş.
Hoşgeldin canım tekrar. Benim kızlar 1 aydır hep hasta ben de çok düzenli okyyamıyorum ama arada gelip paylaşımlardan geride kalmamaya çalışıyorumGünaydın baykuslar.
Bazı nedenlerden dolayı bir haftadır gelemiyordum neler olmuş böyle..
Tam vakıf olamadım ama ben de varım ben de topigimizdeyim ve sizinleyim
Cicocum biz geldik hadi sen de gelKalan arkadaşlara günaydın,
Bir merhaba ben de geldim cümlesini bile kurmaya tenezzül etmeden huzurlu, seviyeli ve herkese açık olan polemigin yaşanmadığı topigimize girip arkadaslarımıza saygı sınırlarını aşan cümleleer kuran bir kişi için Melinda Lavin, Kalinka selin Cesminaz gibi bu topigin başından beri yer alan ve her zaman güzel sohbetler ettiğimiz arkadasların BANLANMIŞ olmasını KINIYORUM ve PROTESTO ediyorum. Onlar yoksa ben de yazmıyorum. beni de banlayabilirsiniz sevgili @Kazen Bir saçmalık yüzünden arkadaslarımız hiçbir saygısız cümle kurmadıgı halde banlanıyorsa onlar gelene kadar gelmiyorum kk ya .....
Kalan arkadaslarıma sevgiler.
Ayy sen de gitmişsin.Kızlar gelene kadar ben de yokum. Kitaplarla ilgili fikirlerimi instagram hesabımda belirtirim artık.
Sevgiler
Bu konuda bende böyle düşünüyorum ama din konusu biraz hassas benim için. Zaten mesleğiniz de öğretmenlikmiş .benimki biraz tereciye tere satmak olmuş[QUOTE="Geveze_kelebek, post: 56170436, member: 633114
Teşekkür ederim.Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeniyim.Kendi alanımla ilgili uzun süredir kitap okumuyordum ve bu ara okumak istiyorum çünkü kim neyi savunuyor,neyi anlatıyor bilmek istiyorum.Çünkü kendim doğrusunu bilmezsem ,doğru tavsiyede bulunamam.Çünkü bu yazarlarda insanlar tarafından okunuyor.Elimde iki kitabı var;Kuran surelerinin kimliği ve ayetlerin ışığında kitabı.Birinci kitabında sureler,içerikleri ile ilgili bilgiler vermişken ikinci kitabı daha çok kişisel görüşlerine yer vermiş.
Çok teşekkür ederim araştıracağım mutlakaGeveze kelebek yazdığı gibi dini içerikli kitaplarda öncelikle yazarın araştırılması mühim bence de. Yıllar önce Mustafa İslamoğlu nun bir kitabını da ben okumuştum artık okumadığım yazarlar arasında. Size Mustafa Necati Bursalı tavsiye edebilirim mesela. Tabii daha niceleri vardir da ilk aklıma geleni yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?