• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap serisi önerileri??

pembelii

oğluşum aşkımm
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
6.005
237
173
38
Herkese merhabalar. Konu adından da anlaşılacağı gibi seri olan kitaplar bu aralar ilgimi çekiyor ve okumak istiyorum ama hangisi iyidir, sürükleyicidir bilemiyorum pek. Bu yüzden tecrübeli olan okursever bayanlardan tavsiyeler bekliyorum. Birkaç sene önce Alacakaranlık serisini okumuştum tek okuduğum seri oydu :) Biraz araştırma yaptım Ölümcül Oyuncaklar serisi Hush Hush serisi Açlık Oyunları serisi gibi seriler baya okunuyor ama ben önce hangisinden başlasam bilemiyorum. o_O Sizler hangilerini beğenerek okuduysanız ve içerik olarak nelerden bahsediyor kısaca yazarsanız sevinirim. Herkese iyi okumalar :KK25:

Şu anda uyumsuz serisini okumaya başladım filmini izledikten sonra.bundan başka önerileriniz varsa alabilirim?

aşk romanları seviyorsan julie garwood'un serilerini öneririm ayrıca dublin caddesi de güzel
fantastik olarakta açlık oyunları ve uyumsuz serisi güzeldir
hush hush serisini önermem ben ilk kitabından pek memnun kalmamıştım
vampirli falan olsun dersen kan bağı serisi var richelle mead'in

Tess gerritsen hayrani olarak rizzoli&isles serisini öneririm.Bide sherlock holmes serisi.

Harry Potter çocuksu gelebilir ama alakası yok okuduktan sonra bugüne kadar okumadığınız için pişman olacaksınız eğer uzun bir serüven istiyorsanız 7 kitaptan oluşan Harry Potter tavsiyemdir yok daha kısa bir şey istiyorsanız 3 kitaptan oluşan Açlık Oyunları nı tavsiye edebilirim

eğer gerilim seviyorsan simon becket dr david hunter serisi , tim weawer paravan, ölüm patikası ve tünel , s.j bolton kurban ,zehir, kan hasadı, kerry wilkinson kilitli , infazcı ve siyahlı kadın tavsiye ederim kesinlikle elinden bırakamayacağın kitaplardır. Ha bir de ted dekker gelin kolaeksiyoncusu ve kemik adamın kızları bunları da tavsiye ederim süper kitaplar

Back