- Konu Sahibi mmmerrrvvve
-
ben de aynı fikirdeyim, bir günde bitiyor aşk romanları, insanların özel hayatlarını seven bir millet olduğumuz için içinde aşk ve cinsellik geçen her türlü görsele anında bağlanabiliriz.
sophie kinsella önerebilirim mesela.
Polisye ve cinayet romanları da kitap okumayanlar için iyi alternatifler.Hele birde sürükleyici ise. Kitap okumak istiyorum ama sıkılyorum diyenlere hep polisiye, gerilim veya cinayet roman tavsiye ettim, hiç şikayet eden olmadı :) Hatta çok da sevdiler :)
Şahsen aşk romanlarından hiç hoşlanmam
Fantastik seviyorum ben
Ama konu sahibesine katılıyorum, kitap okumayı sevemeyen insanlar sevdikleri tarzı henüz bulamamıştır
İlginç. Herkesi kitap okuma alışkanlığına sevk edecek kitap türü farklı.
Benim bir tanıdığım Dostoyevski'nin Yeraltından Notlar'ı ile okuma alışkanlığı kazanmıştı.
İnce bir kitap zaten ve üstelik bir klasik.
Siz pembe dizileri sevdiğiniz için aşk romanları dikkatinizi çekmiş olmalı en başta. Kitap okuma isteğinizi takdir ettim. Ne olursa olsun bir yerden başlamak istemişsiniz. Kendinize uygun olanı da bulmuşsunuz nihayetinde.Keşke herkes böyle olabilse.
Evet bu dediklerin erkekler için geçerli özellikle. Ama bayanlar için verdim bu önerileri bura kk olduğu için:)) televizyondan kopamayanlar için özellikle:)
Zaten bu alışkanlık özellikle erkeklere kazandırılmalı :) Karşısındakileri anlayabilmeleri, empati yeteneği kazanabilmeleri, daha duyarlı olailmeleri, birazcık da yontulmaları için
Hepimiz kitap okumanin tadına varmadan once böyle insanlarız zaten. Evimizde odamızda kitap olsa da bos zamanımız olsa da o kitaba el uzatmak istemeyiz. Onu acmak adeta bize eziyet gibidir. Bu düşünceler insanı sıkarken o an aklimiza ilk gelen şey televizyondur o gün yayınlanan günün popüler dizisidir. Peki bu alışkanlıktan nasıl kurtulcas? Kitap okumayi aliskanlik haline getirmemis insanlar için kendine bisey katacak kişisel gelişim kitapları tarih kitapları felsefi kitaplar ağır romanlar adeta iskencedir. Peki ne okuyarak başlıcaz? Buna en güzel cevap AŞK ROMANI dir. Yeni ya da eski, yerli ya da yabancı uzun ya da kisa insanı akşamları televizyondan koparıp kitap okumaya alistiracak en güzel sey aşk romanlarıdir. Hem dizi film tadında hem de televizyon karelerine değil kitap sayfalarına sığdırılmış hikayeler. Kitap okumayı sıkıcı buluyosaniz bir de bunu deneyin emin olun ilk kitap bittikten sonra ikincisini ucuncusunu isteyecek daha sonra da degisik tarz kitaplari okumaya kendinizu hazır hisseseceksiniz. Beğendiğiniz aşk romanlarını yorum olarak bekliyorum. Böylece tavsiye de vermis oluruz.
Doğru seçimle başlanmışsa, okuma tutkuya dönüşüyor gerçekten. Başlangıçta dili yalın, anlatımı akıcı ve fazla kalın olmayan kitapların tercih edilmesini de önerebiliriz.
Adam Fawer kitap kurtları için kesinlikle önerilse de, okuma alışkanlığı edinebilmek için tavsiye etmiyorum.
Duygu Asena, Canan Tan, Naşide Gökbudak, Ayşe Kulin ve Halit Ertuğrul kitapları ile keyifli bir başlangıç olabileceğini düşünüyorum.
Verdiğim link iştahınızı kabartacaktır.
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/393159-kadinlarin-kitap-mekani.html
Eğer hala Tv'yi, kitap okumaktan daha cazip buluyorsanız, henüz bir kitap tarzı geliştirmemişsiniz demektir. Eğer sevebileceğiniz bir tarz bulursanız kesinlikle sizi her şeyden alıkoyacaktır.
Evet o tarz olarak aşk romanı öneriyorum bayanlar için:)
Hepimiz kitap okumanin tadına varmadan once böyle insanlarız zaten. Evimizde odamızda kitap olsa da bos zamanımız olsa da o kitaba el uzatmak istemeyiz. Onu acmak adeta bize eziyet gibidir. Bu düşünceler insanı sıkarken o an aklimiza ilk gelen şey televizyondur o gün yayınlanan günün popüler dizisidir. Peki bu alışkanlıktan nasıl kurtulcas? Kitap okumayi aliskanlik haline getirmemis insanlar için kendine bisey katacak kişisel gelişim kitapları tarih kitapları felsefi kitaplar ağır romanlar adeta iskencedir. Peki ne okuyarak başlıcaz? Buna en güzel cevap AŞK ROMANI dir. Yeni ya da eski, yerli ya da yabancı uzun ya da kisa insanı akşamları televizyondan koparıp kitap okumaya alistiracak en güzel sey aşk romanlarıdir. Hem dizi film tadında hem de televizyon karelerine değil kitap sayfalarına sığdırılmış hikayeler. Kitap okumayı sıkıcı buluyosaniz bir de bunu deneyin emin olun ilk kitap bittikten sonra ikincisini ucuncusunu isteyecek daha sonra da degisik tarz kitaplari okumaya kendinizu hazır hisseseceksiniz. Beğendiğiniz aşk romanlarını yorum olarak bekliyorum. Böylece tavsiye de vermis oluruz.
ben de deneme kitaplarını çok severim.
başlayıp da bir iki günde bitirmek isteyeceğiniz ve hemen hemen okuyan herkesin çok etkilendiğini söylediği kitap isimlerini yazıyorum:
Ateşte Yeşerdim
Düzceli Mehmet
Aysel
Canan
Kendini Arayan Adam
Kendini Arayan Kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?