Merhaba kizlar
Tanrı olmak zor adlı kitabım bitti kitap bir bilim kurgu klasiği idi baska bir evrende sosyobilim konuları işliyordu cok sevdim.
Diger kitabım bitik adam idi o henuz duruyor giovanni papini kendi hayatina değinmiş.
Şuan elimde can yayınlarından arthur schopenhauer in mutly olma sanatı adli kitabi var :) aforizmalar gibi guzel.ilerliyor
Keyifle okuyunYeni kitaplarım geldiiiiİdefix’i denedim ilk defa, hızlı teslimat ve sorunsuz kargoyla geldi, tavsiye ederim Şimdi asıl sorunum hangisine başlayacağım?
Eki Görüntüle 2672182
Teşekkür ederim.Keyifle okuyun
Piruze çok güzel ve devamı da var o da piruze ve oğulları.
Hoşgeldin :)Sonunda evime döndüm kaldığım yerden okumaya devam inşallah
Neler aldın bize de söyleYaaben unuttuğumda unutmamışsın
Yeni kitaplar almıştım bir türlü nasip olmadı inşallah çok istiyorum hepsini okumak
Tabi ki ilk sayfamızı okuyup beni etiketleyerek bilgilerinizi söyleyin kurallrımıza bakın ve gelinMerhaba şuanda katılabiliyor muyuz?
Çok güzel kitaplar aramıza tekrar hoşgeldin ilk sayfada tabloya ekledim seni de bilgilerini kontrol eder misin yanlış girmiş olabilirim bu kadar çok okuyunca sen heyecanlandımD&r de can kampanyasi vardi aldiklarimi paylasmak isterim :) can iletisim isbankasi metis en sevdiğim yayinevleri :) Eki Görüntüle 2671249
İlk sayfadaki kurallarımızı okuyun ve tablo için gereken bildirimleri yapıp beni etiketleyin lütfen, hoşgeldiniz :)Bende katılmak istiyorum.
1) Müslüman Kadının Ahlâkı. (144 sayfa ben 77.sayfadayım.)
2)İrca Saldırılarına Karşı
Şüphelerin Giderilmesi. (354 sayfa ben 25.sayfadayım.)
Keyifli okumalar canım ben ikisini de ekledim tablona :)Selamlar bugün körlük kitabının yazarı Jose saramagodan ölüm bir varmış bir yokmuş a başlayacağım. Akabinde İncil okuyorum
Neden canım ? Allah çözümsüz dert vermesin inşallah evine geçersin bir an önce. Kendi evi gibisi yok insanın .Herkes çılgınlar gibi okuyor bende kv kp evinde tarifi zor bir süreç geçiriyorum. Okumayı unutturacaklar
Keyifli okumalarSenden Önce Ben
Çok teşekkür ederim. Keyifli okumalarUzun zamandır siteye giremedim, yoğunluktan dolayı pazar bildirimini de yapamadım, bu süreçte pek de okuyamadım.
kitapzede evlendiğinizi okudum mutluluğunuz daim olsun.
Bugün nihayet Uğultulu Tepeler i bitirebildim. Şimdi on sekizinci kitap olan George Thomson- Marx'tan Mao Zedung'a Devrimci Diyalektik Üzerine okumasına başladım.
Başucumda Müzik kitabını ben de aldım elimde var çok da güzel diyorlar ama başlamadım henüz bekliyorYeni kitaplarım geldiiiiİdefix’i denedim ilk defa, hızlı teslimat ve sorunsuz kargoyla geldi, tavsiye ederim Şimdi asıl sorunum hangisine başlayacağım?
Eki Görüntüle 2672182
Kim önce okursa diğerine haber versin o zamanHoşgeldin :)
Neler aldın bize de söyle
Tabi ki ilk sayfamızı okuyup beni etiketleyerek bilgilerinizi söyleyin kurallrımıza bakın ve gelin
Çok güzel kitaplar aramıza tekrar hoşgeldin ilk sayfada tabloya ekledim seni de bilgilerini kontrol eder misin yanlış girmiş olabilirim bu kadar çok okuyunca sen heyecanlandım
İlk sayfadaki kurallarımızı okuyun ve tablo için gereken bildirimleri yapıp beni etiketleyin lütfen, hoşgeldiniz :)
Keyifli okumalar canım ben ikisini de ekledim tablona :)
Neden canım ? Allah çözümsüz dert vermesin inşallah evine geçersin bir an önce. Kendi evi gibisi yok insanın .
Keyifli okumalar
Çok teşekkür ederim. Keyifli okumalar
Başucumda Müzik kitabını ben de aldım elimde var çok da güzel diyorlar ama başlamadım henüz bekliyor
Kolay gelsin canım arada hatırlatırsın kendini seni görmüş oluruz. Sınavda başarılar diliyorum şimdiden :)kitapzede
Canım selam, bayadır siteye giremiyordum şehir dışında olduğum için. Mesajları yeni gördüm, evlenmişsin çok tebrik ederim
Kitap okuyamıyorum, 16 ağustos ales ve 6 eylül kpssye gireceğim. Ancak sınavlardan sonra düzenli bildirim yapabileceğimi düşünüyorum, şu an ders çalışmakla meşgulüm çünkü..
Ben aralıktaki alese gireceğimkitapzede
Canım selam, bayadır siteye giremiyordum şehir dışında olduğum için. Mesajları yeni gördüm, evlenmişsin çok tebrik ederim
Kitap okuyamıyorum, 16 ağustos ales ve 6 eylül kpssye gireceğim. Ancak sınavlardan sonra düzenli bildirim yapabileceğimi düşünüyorum, şu an ders çalışmakla meşgulüm çünkü..
Tabloda 3 kitap aynı anda okuduğun gözüküyor bu aynı anda okuduğun 4. kitap mı yoksa bitirdiğin oldu mu ?lan bir ro
Bitirdiklerimide söylüyorum aslindaTabloda 3 kitap aynı anda okuduğun gözüküyor bu aynı anda okuduğun 4. kitap mı yoksa bitirdiğin oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?