• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap isteyen var mı?(KPSS 2009)

BenPembePeri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
774
1
0
İstanbul
Arkadaslar bu sene dersaneye yazıldığım için ordan bütün kitapları verdiler,dolayısıyla geçen sene YARGI yayınevinden sipariş ettiğim bütün kitaplar bende fazladan durmakta.

2 tane modüler set olmakla birlite setin biri genelkültür-genel yetenek ve diğer modüler set ise eğitim bilimlerinden oluşmaktadır

ilgilenelerin özelden veya bu sayfadan ulaşmalarını bekliyorum
bu arada hepsi sıfır,üzerinde çizik dahi yok,kullanılmadı
isteyenlere resimlerini ekleyebilirim

Arkadaslar bu sene dersaneye yazıldığım için ordan bütün kitapları verdiler,dolayısıyla geçen sene YARGI yayınevinden sipariş ettiğim bütün kitaplar bende fazladan durmakta.

2 tane modüler set olmakla birlite setin biri genelkültür-genel yetenek ve diğer modüler set ise eğitim bilimlerinden oluşmaktadır

ilgilenelerin özelden veya bu sayfadan ulaşmalarını bekliyorum
bu arada hepsi sıfır,üzerinde çizik dahi yok,kullanılmadı
isteyenlere resimlerini ekleyebilirim

kaydolduğun dersane yargının yayınlarını kullanmıyorsa; farklı kaynaklardan soru çözmek işine yarayacaktır. verme derim arkadaşım. çünkü KPSS komisyonu sadece bir kaynağa bağlı kalarak yada standart sorular soran bir komisyon değil (bildiğin üzere).. ne kadar fazla soru çözersen o kadar iyi..

canım çok tesekkür ederim ama elimde daha o kadar çok kaynak var ki....

bunlar daha sıfır diye baska biri daha yararlansın istedim,eskiler olmaz zaten

o yüzden canımcım,saol opuyorumnanaktan

öncelikle ilginize teşekür ederim kitaplar set halinde sanıyorum setin içeriği hakkında bilgi alabilirmiyim birde lise düzeyi olması gerekiyor benim için

canım maalesef lise düzeyindeki kitap grubunda değil bendekiler

lisans-öğretmenlik için yani 1 set genel kültür -genel yetenek(tarih,coğrafya,vatandaşlık,türkçe,matemetik)

1 sette eğitim bilimleri (hepsini yazmıyım kızlar gelişim,program vs....) hepsinin fiyatı 50tl arkadaslar,hepsi sıfır açılmadı çoğu online almıştım 85 tl ye

Back