Kitap Gününde Olanlar Acilen Toplanin!

zzeyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2006
274
9
46
Arkadaşlar, belki bazılarınız okumuşsunuzdur. Muş'un bir köyünde bir okulun acil yardıma ihtiyacı varmış. Pek çok ihtiyaçlarının içinde 1-5. sınıflar arası öğrencileri içiin hikaye kitapları lazımmış. Kitapseverler olarak bu konuda onlara yardımcı olabileceğimizi düşündüm. Lütfen görüşlerinizi burada bildirin bana. Sonra da linki incelersiniz.

BEKLİYORUM!

Link Silinmiştir.

sevgili zeyy

bu konuyu ben çalıştığım yere taşıyacağım yarın. iş arkadaşlarım ve ben zaten her yıl aktif dağıtım ın düzenlemiş olduğu bir kırtasiye yardım kampanyasına katılıyoruz zaten. böylelikle hem daha fazla kitap, hemde kimseye fazla yük olmamış oluyor. çalışanlar işyerine duyurabilirlerse daha çok kişiye ulaşılmış olur. MEB onayladığı 100 temel eser büyük zincir marketlerde 1 ytl den satılıyor . ve hepsi de çok güzel kitaplar

sevgili zeyy

bu konuyu ben çalıştığım yere taşıyacağım yarın. iş arkadaşlarım ve ben zaten her yıl aktif dağıtım ın düzenlemiş olduğu bir kırtasiye yardım kampanyasına katılıyoruz zaten. böylelikle hem daha fazla kitap, hemde kimseye fazla yük olmamış oluyor. çalışanlar işyerine duyurabilirlerse daha çok kişiye ulaşılmış olur. MEB onayladığı 100 temel eser büyük zincir marketlerde 1 ytl den satılıyor . ve hepsi de çok güzel kitaplar

Sevgili Emez çok güzel olur bence de. Kolay gelsin.

X