Kitap Günü Yeni Liste

zzeyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2006
274
9
46
Sevgili arkadaşlar, uzun zamandır mücadele veriyorum ilk üyelerin ilgisini çekebilmek için ama sadece ben varım deyip yok oldular. Mail attım,başlık açtım... ama ,bir kaç kişinin dışında ,cevap vermeye bile gerek duymadılar. Belki görmemiştirler ama görmek için de biraz aramak e takip etmek gerekir. Neyse ben de takip ettiğini gördüğüm ve ilgilenen yei arkadaşarı da alarak ve hiç bir şekilde ilgilenmeyenleri silerek yeni bir liste hazırladım. Buyrun arkadaşlar. Bu arada lütfen "Baba ve Piç Hakkında" (pegasus açtı) başlıklı topice girerek görüşlerinizi yazın. Sevgiler...
Link Silinmiştir. (BUYRUN YENİ LİSTEMİZİ :))

Arkadaşlar, listeye baktıktan sonra burada belirtin lütfen. Ben listenin kimlere ulaştığını bileyim.

kızlar listeye bakıp bakmadığınızı yazınnnn. Kitap günüde olanlar huuuu:))

ya indiren arkadaslar bi zahmet benimkinede bakin ne zamanmis ben link acam,adim

bende kitap okumasını çok severim ve sürekli okurum bu kitap günü nasıl oluyo bana da açıklarmısınız ?

Sevgili Evla, bu bölümü işte bu sebepten yukarı aldırmak istemiştim. İlk meyvesi sen oldun. Çünkü aşağıda bu tür konuların dikat çekmediğini düşünüyordum. Sağolsun Kazen hemen halletti. Kitap gününe gelince o gördüğün liste her ay kitabı kimin belirleyeceğini gösteriyor. Sırası gelince arkadaş kitabı öneriyor. Biz de okuyoruz ve bitince tartışıyoruz . Böyle canım. İstiyorsan gel katıl. Seni de eklerim bir ara listeye.

Canım harika bir çalışma. Teşekkür ederiz. Daha indirmeyi beceremedim ama uğraşacağım.

Bende takip ediyorum sizi arkadaslar :1yes2:
Ama benim kitap bulma sorunum var :çok üzgünüm:
Malum yurtdisinda yasadigim icin
Arastiriyorum bulursam bu ay bende size katilirim