- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.981
Evet gormemistim en azından zaman kazanmış oldun hayırlısı olsun cnmYazmıştım tatlım da görmedin msj sanırım.
Etkisi olan bir arkadaş önümde durdu çıkartılmadım. Ama Muallak durum devam ediyor tabi. Şubenin kendisi sıkıntıda.
Benim için iyi oldu şükür işsiz değilim bu arada da aramaya devam ediyorum.
hepimiz kararımızı verdik artık zamanın dolmasını bekliyoruzee özel mesajlaşmalar ne alemde
hadi yaaahepimiz kararımızı verdik artık zamanın dolmasını bekliyoruz
9 ay 10 gün dolmadan olmazhadi yaaa
bekletmeyin güzel bebekleri
yollayın anacığına
fotoğrafla karın doymuyocanım çekiyo sonra
siz buraya gelin ben size canlı canlı güzel mamalar yapayım
ayın 20si çarşambaya geliyor. ben 19sunda göndericem hafta içi teslim olsun diyehepimiz kararımızı verdik artık zamanın dolmasını bekliyoruz
şuna bak yaaaa anında vazgeçtievet yaa böyle gün mü olurbiz en iyisi göndermeyelim bu ay kitapları
bak adresi de biliyoruz artık toplaşır geliriz ona göre
ayın 20si çarşambaya geliyor. ben 19sunda göndericem hafta içi teslim olsun diye
fotoğrafla karın doymuyocanım çekiyo sonra
siz buraya gelin ben size canlı canlı güzel mamalar yapayım
evet yaa böyle gün mü olurbiz en iyisi göndermeyelim bu ay kitapları
buralarda mı hacizlerin yoksam3 tane talimat dosyam var hacize çıkılcak ama sürekli erteliyorumHavalar iyi olsun gittiğime deysin gezip geleyim diye düşünüyorum. Kim bilir belki görüşürüzz
Ayy iyi fikir
buralarda mı hacizlerin yoksam
30-40 dakikalık bi mesafe ben şimdi marmaraereğlisi ilçesideyimTekirdağ 2. icra dairesiymiş şimdi baktım merkez hepsidedaha önce hiiç gitmedim. ilk defa gelicem sana yakın mı uzak mı bilmemm
ya öle demedim ben hani sert durur ama huysuz uyuz olarak diil yaa çok üzüldüm şimdi seni üzdüğümeBu arada profil resmimi değiştirdim. Yoksam herkes beni sert , tersleyen huysuz birisi sanıyolarHalbuki ben sürekli gülen , cıvıl cıvıl bir hatunum
ayıpsınnn her zaman arkandayımben sana sen bana casusluk yap olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?