- 28 Şubat 2012
- 12.339
- 1
- 23.693
- 598
- Konu Sahibi elenaferrante
-
+1. Popüler kitaplardan ve popüler olan yazarlardan nefret ediyorum. hiç Saramago okudun mu?Üyopya distopya türü kitapları ben de severim. Mitoloji ve roman kurgusu olan tarihi kitapları severim. Best sellerlardan, aşk romanlarından, fazla iyimser yumuş yumuş kitaplardan hoşlanmam. Şiir sevmem. Bir şey öğrenmediğim kitaplardan hiç hoşlanmam. Mümkünse roman kurgusu içşnde bilgiler de olsun minik minik. Kişisel gelişim kitaplarını pek sevmem.
Okumadım malesef. Ama tom robbins ile tarzlarının benzediği söyleniyor. Aklımda bulunsun bu da.+1. Popüler kitaplardan ve popüler olan yazarlardan nefret ediyorum. hiç Saramago okudun mu?
Henüz almadım ben. Ama aklımda alacağım kitaplar. Bu arada internet üzerinden alıp direkt adrese kargolatsak olur mu?Kizlar. Hediyeleri alip yollayan var mi? Ben bir aksilik olmaz ise cuma yollayacagim
Okumadım malesef. Ama tom robbins ile tarzlarının benzediği söyleniyor. Aklımda bulunsun bu da.
Henüz almadım ben. Ama aklımda alacağım kitaplar. Bu arada internet üzerinden alıp direkt adrese kargolatsak olur mu?
Ben öyle yaptım gönderdim bile. İlçede olduğum için bana gelip sonra tekrar kargoya vermem 2 haftayı rahat bulurdu. Bir not ekledim içerisine hediye paketi de yapacaklar. Çikolata, nescafe vs eklemek isterdim ama malesef.
Bu arada Saramago'nun körlük diye bir kitabı var tavsiye ederimin vino veritas
Kızlar cuma günü gönderdim. Teslim tarihi 23 Aralık gösteriyor. Bu hiç hoşuma gitmedi ama uzak bir yere gidiyor o yüzden olabilir. Kargoyu arayıp soracağım birazdan.
Hah sürpriz bozulduuu... Hala 23 aralık görünüyor cicim. Biraz gecikecek. Desene ben uzağım erken gönderin diye.Yoksa bana mı geliyoooorrr?Yurtiçi ile gönderdiysen mobil bölge burası. En erken haftaya salı gelir.
Hah sürpriz bozulduuu... Hala 23 aralık görünüyor cicim. Biraz gecikecek. Desene ben uzağım erken gönderin diye.
Rica ederim tatlım. Güle güle oku. Resimler görünmüyor ama istersen cevapla butonunun yanındaki dosya yükle kısmını kullan.
ay! ama ilk yaptığımda gözüküyorduRica ederim tatlım. Güle güle oku. Resimler görünmüyor ama istersen cevapla butonunun yanındaki dosya yükle kısmını kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?