İlk önce merhabalar.Elimde ansiklobideden tutunda össye hazırlık birçok kitap var.Bunları yollamak için adres arıyodum bende.En kısa zamanda ihtiyacı olan okullara yollicam.
Lise ve İlköğretim okullarında kütüphaneler kuruyoruz
İlgili Kişi / Görevi: Ali Dağer
Adres: Erciş - Gazetesi Erma Matbaası - Erciş Belediyesi önü
Telefon: 05053556145
Benim elimde 8-9 tane kitap var..Çocuk ve gençler için okuybilecekleri hikaye roman kitapları..İçlerinden biri orhan kemal in kitabı kitap çok ama çok güzel bir roman ancak kabı yırtılmış olduğundan kendim kaplamıştım üstüne de adını yazmıştım..BU kadar az kitap göndermem sorun yaratır mı..Ayrıca bahsettiğim kitabı da eklemem yanlış anlaşılır mı..hepsi çok güzel çok severek okuduğum kitaplarımdı ama elimde tutmanın bi anlamı yok..teşekkürler bu güzel fikriniz ve çalışmalarınız için..
Benim elimde 8-9 tane kitap var..Çocuk ve gençler için okuybilecekleri hikaye roman kitapları..İçlerinden biri orhan kemal in kitabı kitap çok ama çok güzel bir roman ancak kabı yırtılmış olduğundan kendim kaplamıştım üstüne de adını yazmıştım..BU kadar az kitap göndermem sorun yaratır mı..Ayrıca bahsettiğim kitabı da eklemem yanlış anlaşılır mı..hepsi çok güzel çok severek okuduğum kitaplarımdı ama elimde tutmanın bi anlamı yok..teşekkürler bu güzel fikriniz ve çalışmalarınız için..
Aktaş iöo bağırıyor bizde okumak istiyoruz die duyan var mı! Lütfen bu çocuklara bir şans verin ve sadce evinizdeki okunmayan ilköğretim seviyesi kitapları onlarla paylaşın.biri sesimizi duysun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?