Kitap ayraçları

• Konu Sahibi Konu Sahibi kekikcik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kekikcik

Ziyaretçi
çini desenleriyle süslediğim kitap ayraçlarım...

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

kekikcik ellerine sağlık hepside çok güzel olmuş canım:)))

isteyen olursa olabilir,neden olmasın..aslında kitapçılarla anlaşsam iyi olur değil mi?çalışmıyorum zaten..bu konuda tanıdıkları olanlar var mı?

ellerine sağlık kekikcik çok güzel yapmışsın bir anlatırmısın neyin üzerine yapıyorsun deseni kartonnun üstünemi

evet canım,karton üzerine yapıyorum.bunlar klasik çini desenleri..çiziyorum sonra da renklendiriyorum..

kekikçik çok güzel, olmuş ellerine sağlık canım .bencede değerlendir.sattıkça dahada zevk alacaksın.sakın ihmal etme.

sanırım kaliteli kitapçılar bulmak lazım..çevre işte çok önemli ve ne yazık ki bende yok yeşilim

bak öncelikle bi önerim var: bir davetiyeci ile anlaş,ona istediğin boyut ve boyana elverişli kartonları belirt,ilk sefer için 50-100 adet yeterli olur sanırım senin için. boyamanı onların üzerine yap,elde kesim hem zor hem de çok düzgün olmayabilir. sonra da bir kaç kırtasiyeye 5er 10ar örnek bırak,göreceksin kolaylıkla satacak ve senden daha fazla isteyecekler. e her iş birazcık sermaye ve risk ister,hadi güzel haberlerini bekliyorum,bunlardan almak isterdim ama burdan kargo ile almam lazım,astarı yüzünü geçer o zaman,izmirde olsaydım kesin alırdım :1yes2:

"tutkulu" çok teşekkürler canım :) eee akıl akıldan üstünmüş...ben internetten ne kadar kitapçı varsa hepsine mesaj attım..tabi bayram olduğu için sanırım bayramdan sonra cvplar gelir..birinden cevap geldi bile,numune istiyor..ama şu matbaa meselesi çok akıllıca..

Pehhhhh ne emek : ) eline sağlık

teşekkürler,umarım değerlenebilir..insanın keyif aldığı şeyi değerlendirme şansı olursa bundan daha iyi ne olabilir ki değil mi ??

harikalar yaa eline koluna emeğine sağlık tütütü maşallah:)

ellerine sağlık bende kitap ayıracı yapıyorum eskişehirde amatör olarak sonrada onları kütüphaneye bırakıyorum

ellerine sağlık canım hepsi harika bencede bunları değerlendirmelisin benim gibi kitap okurlar bunlara bayılır bizde kitapların sayfalarını kıvırmaktan kurtuluruz süper olur valla çok şıklar

emeğine sağlık cnm çok güsel olmuşlar bende el sanatları okudum okuldayken yapmıştık bizde çini ama hiç kitap ayracı olarak yapmak aklıma gelmemişti. bana da fikir verdin.a.s.

BİR kitap sever olarak kitap ayraçlarına ayrı bi ilgi duyuyorum .. çok güzel olmuşlar alt kısımlarına birer püskül ekle tam süper olacak o zaman... emeğine sağlık...ellerine sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…