• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kitap aşkı ve tavsiyeler :)))))

minseo

𝑬.🌾🤍
Pro Üye
5 Mart 2013
23.550
44.676
798
mutlaka okumalısınız dediğiniz kitaplar nelerdir kızlar :))))

Sabahattin Ali-Kürk Mantolu Madonna
Sunay Akın-Bir Çift Ayakkabı
Zülfü Livaneli-Seranad
Elif Şafak- Baba ve Piç
benin hiç sıkılmadan okuduğun kitaplardı

Sabahattin Ali-Kürk Mantolu Madonna
Sunay Akın-Bir Çift Ayakkabı
Zülfü Livaneli-Seranad
Elif Şafak- Baba ve Piç
benin hiç sıkılmadan okuduğun kitaplardı

son ikisini okudum :) ilk ikisinide en kısa zamanda okuyucam :) bu arada elif şafak-iskender de çok güzel bi kitap belki okumuşsundur :)

buaralar Kristin Hannah 'ın kitaplarını okuyorum ve güzeller gerçekten bir çırpıda bitiyorlar sayfa sayıları biraz fazla ama gözünüzü korkutmasın kitapları akıcı.
ben ilk önce Kış Bahçesi isimli kitabını okudum ve çok beğendim yazarın dilini sonra diğer kitaplarına başladım. Ateşböceği yolu,Gerçek Renkler ve son olarakta Gece Yolu 'nu okudum (daha dün bitirdim :) ). sırada Sevgi Uğruna Yaptılarımız var. en yakın zamanda onu alıp okumayı düşünüyorum :).Kesinlikle tavsiye ederim Kristin Hannah romanlarını :) iyi okumalar :68:

Son düzenleme:
buaralar Kristin Hannah 'ın kitaplarını okuyorum ve güzeller gerçekten bir çırpıda bitiyorlar sayfa sayıları biraz fazla ama gözünüzü korkutmasın kitapları akıcı.
ben ilk önce Kış Bahçesi isimli kitabını okudum ve çok beğendim yazarın dilini sonra diğer kitaplarına başladım. Ateşböceği yolu,Gerçek Renkler ve son olarakta Gece Yolu 'nu okudum (daha dün bitirdim :) ). sırada Sevgi Uğruna Yaptılarımız var. en yakın zamanda onu alıp okumayı düşünüyorum :).Kesinlikle tavsiye ederim Kristin Hannah romanlarını :) iyi okumalar :68:

aynen canım ben de alıcam kitaplarını çok güzel olduğunu bi kaç kişiden daha duymuştum :)

Canan tan bütün kitapları.
Sinan yağmur-Aşkın gözyaşları
Mevlana-Aşkı gizem
Uçurtma Avcısı
İmamı gazali Kalplerin keşfi

Nuriye Akmanın Nefes isimli kitabı çok etkilemişti beni.
Eğer polisiye romanlardan hoşlanıyorsanız Jean Christophe Grange kitapları mükemmeldir.

bende normalde yabancı yazarların kitaplarını okuyamam. isimler, yerler tanıdık olmuyor ya sıkıyor beni.
gece yolu gercekten çok güzeldi.. Lexi, Mia, Zach ve birbirlerine olan kopmayan(!) bağları.. :43:

tavsiye edebileceklerim çok fazla ama birkac tanesini yazayım,
Sinan Akyüz'ün bütün romanları sırayla okunması gerek..
Gerilim ve korku üzerine Osman Aysu
Canan Tan..

ben daha fazla konulu romanları seviyorum.. içerisinde olaylar gecsin, sürekli konusmalar olsun beni bağlasın kendine. :1:

şuan Nurgün Erdinç, Zambak Kokulu Yalnızlık okuyorum. Otizmli bir çocugun hayatını anlatıyo.. Akıcı dili var yazarın aklınızda bulunsun..

Livaneli-Serenad
Livaneli-Kardeşimin Hikayesi
Öğretmen Ve Öğretmen Adayları İçinse; Doğan Cüceloğlu-Öğretmen Olmak
Aret Varyantan-Gerçekten Yaşıyor Muyuz?

marquez- Kırmızı Pazartesi
Elif Şafak-Aşk
Kürşat Başar-Başucumda Müzik
İclal Aydın-Bitmiş Aşklar Emanetçisi
Kafka-Dönüşüm
Kundera-Gülünesi Aşklar
Nazan Bekiroğlu- La sonsuzluk hecesi
Marian Keyes-Senden Başka Yok