• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kitap ariyorum:)

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Merhaba kizlar
Heryerde tugce isinsu onu baştan çıkar kitabını arıyorum bulamıyorum elinizde varmı satın almak istiyorum 2. El de dahil teşekkürler

İnternet elinin altında şu an.. İnternetten satın alabilirsin yanii..

kitapyurdunda d&r var hep. buralara bakmadınız mı?

edit: tükenmiş yazımıyormuş

kitap pek tarzım değil ama sen diyince internetten baktım hakkaten piyasada yok.. tükenmiş.. kadınlarımız bunlardan mı medet umuyor artık nedir??

orjinalkitapkurdu
04.05.2012
product_purchased_by_customer.gif

Bende diğerleri gibi düşünüyorum verdiğim paraya acıdım resmen ....
Bu yoruma katılıyor musunuz?
button-agree.gif
Evet (1)
button-disagree.gif
Hayır (0)
button-write-reply.gif
Yanıtla
satuma
17.04.2012

Kitaplara verdiğim paraya acımam ama buna acıdım yaa.. aşırı boş gazetelerin cumartesi ekindeki günübirlik bilgilerin derlenmesi gibi..Yazar yazmış olmak için yazmamalı..
button-agree.gif
Evet (2)
button-disagree.gif
Hayır (0)
button-write-reply.gif
Yanıtla
bookjunkie
05.01.2012

kesinlikle çok üstünkörü bir kitap.tabiki gecerli öneriler de var yalnız alakasız aşk yemek tarifleri vs.tütsüler hani hiç uymayacak ve kafanıza yatmayacak bir çok gereksiz şey de var.özetle önermiyorum.

kitap yorumları. pekde bişi kaybetmezsiniz :KK51:

Ne dertmiş ama :KK51:

Babil.com da var satışta tedarik süresi 2 gün. Babil harika bi kitap sitesi hem fiyat olarak en ucuz burası hem çok hızlı kargosu var hemde hiç bi yerde olmayan kitapları bulabiliyorum hemde kapıda ödemesi bide arada ufak hediyeler gönderirler süper yer

Babil.com da var satışta tedarik süresi 2 gün. Babil harika bi kitap sitesi hem fiyat olarak en ucuz burası hem çok hızlı kargosu var hemde hiç bi yerde olmayan kitapları bulabiliyorum hemde kapıda ödemesi bide arada ufak hediyeler gönderirler süper yer
Canım baktım temin edilemiyor diyo

Back