Kitabım için fikir istiyorum

Hytagac

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2023
402
262
28
Merhabalar Hanımlar ben Türkçe öğretmeniyim ve bir çocuk kitabı yazdım bu kitabımı tanıtmak ve yaymak için uğraşıyorum. Sizlerden ve eğitimci arkadaşlarımızdan fikir almak isterim. Belki benim düşünemediğim, aklıma gelmeyen fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

arkadasim da anaokulu ohretmenj, o da kendi cocuk kitabini yazdi. arasira paylasiyor.
bence cok guzel bir sey. kac yasa hitap ediyor?

Bir kaç köy okuluna ücretsiz göndermek, ya da sosyal medya fenomeni olan öğretmenlere hediye etmek Sesli kitap ,görme engelliler için de kabartmalı olarak yayinlamaniz hem faydalı hem de reklam olarak iyi olur.

Bir kaç köy okuluna ücretsiz göndermek, ya da sosyal medya fenomeni olan öğretmenlere hediye etmek Sesli kitap ,görme engelliler için de kabartmalı olarak yayinlamaniz hem faydalı hem de reklam olarak iyi olur.
Evet görme engelliler için de çok mantıklı ve faydalı düşüneceğim. Teşekkür ederim.

Yılbaşı arifesinde pek çok workshop düzenleniyor. Özellikle çocuklar için atölye yapan yerlere afiş hazırlayıp verebilirsiniz. Etkileyici bir tanıtım olur.

Ayrıca iyi semtlerdeki okul karşılarında kafeler olur,oralara da afiş ve el ilanları verebilirsiniz

Çok güzel bir düşünce bunu da değerlendirmek isterim. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…