kistleşmiş yumurtam var lütfen yardım!!!!!

eliffffffff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
107
1
klomen kullanımı sonrasında olşan kistim var.arkadaşlar bu kist adet süresini ve miktarını azaltır mı? 7 gün süre adeti 5 gün sürdü ve çok az kanama oldu.bu kistten dolayı mı yoksa "üstüne görme" dedikleri şeyi mi yaşadım geçen ay? lütfen yardımmmmm:uhm:

cnm klomen kullandığım aylarda bendede kist oldu
ilaç kullanmadan kendiliğinden geçtiğide oldu
geçmediği zaman doğum kontrol hapı kullandım ve geçti
adet kanama miktarım azalmıştı günüde kısa sürdü
rengide çok koyuydu

klomen kullanımı sonucu kist oluştuğunu ve zamanla kaybolduklarını yazmışsın.benimki hala duruyor.4 ay oldu.

doğum kontrol hapı kullandım ama sürekli kanama yaptı.bıraktım.

sizce bu kist hamileliğe engel olur mu?????

yani adetim 5 gün sürdüyse bu yumurtalamadığım anlamına mı gelyor?????????????? CADIARZU

Merhaba! Kisle ugrasan herkeze Allahtan sifa dilerim. Gecmis olsun! Yardim edebilsem sevinirim.

Ben 2002 senesinde kist patlamasi sonucu amelyat gecirdim ondan sonra da sayisini unuttum kist patladi kanamalar gecirmistim Allaha sukur hepsini amelyatsiz atlatabildim (kendimden gecerek hastaneyeye goturuyorlardi) . 2002 -2008 kadar kistle ugrasan biri olarak sizleri cok iyi anliyorum.Bende surekli agri oluyordu kist uc gun icerisnde eger tedavi olmasam oyle boyutlara ulasiyordu dr sasirmis durumdaydi...

Seninki nasil bir kist oldugunu biliyormusun?
Kist oldugu donemlerde 7 gun suren regl 5 gune azalmisti. Hatta bir ara hayit tohumundan sonra 3 gune inmisti cok korkmustum. Suan normal 7 gun suruyor.... Hayatimda hic kurtulamayacagim bir istemeyen arkadas gibi olmustu bu kist. Suan sukur ediyorum kurtuldum ins ileride cikmas diye dua ediyorum.

Yurddisinda yasadigim icin ilaclar isimi degisebilir...6 sene icerisinde hatta bu 10 sene icerisinde Birsure ilaclar kullandim. Isimlerini hatirlayamiyorum.

Gecen yaz yaklasik 1.5 ay dogal tedavi yontemlerini kullandim.( suluk/masaj) sonra iki aydir sogan kurune devam ettim...Hangisinin etkisi oldugunu bilmiyorum onemlisi etkisi oldu. Kist oldugu zaman stresten uzak durun stres oldugu zaman kist baya buyuyordu bu da cok buyuk sikintilar getiriyor.

-Adet hic gelmese korkulur ama Regl doneminin kisalmasi yumurtaligin azalmasi anlamina gelmiyor kisten olabilir.
- Kist hamileligi engeller ama hamile kalip sonra kist olusabilir diye dr soylemisti.
-Eger suan cocuk sahibi olmayi dusunursen Dr ihmal etmemelisin

Allah yardimcin olsun!

X