S sema-aaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2015 433 106 43 32 7 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sema-aaa #21 minozz .!.: Canım ya benimde kistlerim vardı (bekarım hamilelik durumu falan yokta) 2 yıl ilaç kullandım dökemedim. Ananem bana soğan kürü soğan kürü diyordu bende hehe diyordum sallıyordum. Zorla içirdi ve ben kistlerimi döktüm. Öneririm inşallah yardımı olur Genişletmek için tıkla... Ben sogan suyunu iki ay içtim. Kistlerim geçmedi.
minozz .!.: Canım ya benimde kistlerim vardı (bekarım hamilelik durumu falan yokta) 2 yıl ilaç kullandım dökemedim. Ananem bana soğan kürü soğan kürü diyordu bende hehe diyordum sallıyordum. Zorla içirdi ve ben kistlerimi döktüm. Öneririm inşallah yardımı olur Genişletmek için tıkla... Ben sogan suyunu iki ay içtim. Kistlerim geçmedi.
minozz ~ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Şubat 2015 1.563 1.686 158 7 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sema-aaa #22 sema-aaa .!.: Ben sogan suyunu iki ay içtim. Kistlerim geçmedi. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişiyor olabilir bence. Annemin yengeside aynı şekilde döktü ameliyat olmasına gerek kalmadı.
sema-aaa .!.: Ben sogan suyunu iki ay içtim. Kistlerim geçmedi. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişiyor olabilir bence. Annemin yengeside aynı şekilde döktü ameliyat olmasına gerek kalmadı.
yardm Guru Kayıtlı Üye 4 Eylül 2011 1.718 947 333 7 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sema-aaa #23 sema-aaa .!.: Evet ilaç bittikten sonra olursun adet.. bi şey dicem yardım almadın mi vajinismus la ilgili 14 yıl olmuş. Genişletmek için tıkla... almazmiyim aldim..bircok yerlere gittim olmadı. .artik cok yipratti bizi..su an bisey yapmoyoruz bu konuda sen nasil yendin ?
sema-aaa .!.: Evet ilaç bittikten sonra olursun adet.. bi şey dicem yardım almadın mi vajinismus la ilgili 14 yıl olmuş. Genişletmek için tıkla... almazmiyim aldim..bircok yerlere gittim olmadı. .artik cok yipratti bizi..su an bisey yapmoyoruz bu konuda sen nasil yendin ?
S sema-aaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2015 433 106 43 32 7 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sema-aaa #24 Bende yardım aldım. Burdan yardım alarak yenen çok kişi var