• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kistlerim kayboldu,myom küçüldü hem de nasıl!

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
55
İzmir
Kızlar benim hiç bitmek tükenmek bilmeyen kistlerim,myomlarım vardı,2 kez açık ameliyat oldum bünyem yine yaptı,amaaaaaaaaaaaaaaa... kurtuldum.Darısı sizlerin de başınıza,Allahtan ümidinizi kesmeyin,onun verdiği nimetlerden faydalanın,ilaçlarda doğadakilerle yapılıyor.Benim en son 4,5 cm çikolata kisti ve 3-4 myomum vardı.İbrahim Saraçoğlu bu kürü mutlaka uygulayın,bana çok dua edeceksiniz diye boşuna dememiş. Onca ameliyat,hormon ilaçlarından sonra yine oluşunca soğan kürünü uygulamaya başladım.Bitirdikten sonra tekrar doktora gittiğimde çikolata kisti yok myomlar da milimetrik ölçülerde.Sizlerin de yapmanız konusunda ısrar ediyorum ve eşimin iş bulması için dualarınızı bekliyorum.a.s.

Çok sevindim Şehrazat!!!! ıbrahim Saraçoğlu 3cm in altındaki kistlerde etkili oluyo demişti yanlış hatırlamıyorsam..Ama yok olmuş kistlerin.Kaç kere denedin bu kürü..Benim kistim yok ama olmaya elverişli durumdayım şu an...

Şehrazat paylaşım için sağol canım .Eşin içinde dualarım seninle, inşallah en yakın zamanda iş bulur .
ıbrahim Saraçoğlunun kürü nasıl bir kür acaba yazabilir misin ?

Şehrazat paylaşım için sağol canım .Eşin içinde dualarım seninle, inşallah en yakın zamanda iş bulur .
İbrahim Saraçoğlunun kürü nasıl bir kür acaba yazabilir misin ?

İbrahim Saraçoğlunun sitesinde ayrıntılı olarak bu kürü bulabilirsin canım..Ama yanılmıyorsam 1 adet soğan dörde bölünüp 5 dakika kaynatılıp ılık olarak içilecek..Sabah akşam...15 gün süresince bu kürü uygulayacaksın..Ama siteye girip bakabilirsen daha ayrıntılı bulabilirsin..

Kızlar benim hiç bitmek tükenmek bilmeyen kistlerim,myomlarım vardı,2 kez açık ameliyat oldum bünyem yine yaptı,amaaaaaaaaaaaaaaa... kurtuldum.Darısı sizlerin de başınıza,Allahtan ümidinizi kesmeyin,onun verdiği nimetlerden faydalanın,ilaçlarda doğadakilerle yapılıyor.Benim en son 4,5 cm çikolata kisti ve 3-4 myomum vardı.İbrahim Saraçoğlu bu kürü mutlaka uygulayın,bana çok dua edeceksiniz diye boşuna dememiş. Onca ameliyat,hormon ilaçlarından sonra yine oluşunca soğan kürünü uygulamaya başladım.Bitirdikten sonra tekrar doktora gittiğimde çikolata kisti yok myomlar da milimetrik ölçülerde.Sizlerin de yapmanız konusunda ısrar ediyorum ve eşimin iş bulması için dualarınızı bekliyorum.a.s.

merhaba canım önce gözün aydın diyorum
ben bu ay soğan kürünü yaptım ama 15 gün yamadım 11 gün yaptım bende de ik tane miyom vardı belki iyi gelir diye neyse yaptıktan 5-6 gün sonra şiddetli bel ağrısı çektim ama öyle böyle değil benim aklıma belimi incittiğim geldi ama sonra reglim bittikkten sonra 9. gün kanamam oldu şiddetli bacak ve bel ağrısıyla kanama koyu falan değildi acaba dedim miyomlar mı gitti de böyle oldu
sen kürü yaparken aynı şey oldumu birde kaç ay yaptın 3-4 aya kadar yapılıyormuş ya ben bu ay 11 gün yapmış oldum bir daha ki ayda yapayımmı dokotra gitmediğim için miyomlarım gittimi gitmedimi bilmiyorum eylülde gidicem ancak o zaman öğrenebilcem

Soğanı dörde bölüp 2 bardak kaynar suyun içinde 5 dk demleyip sıcağa yakın ılık olarak 15 gün sabah akşam aç karnına içtim,içtiğim günlerde iç çamaşırım hep ıslandı,ilk adetim de yoğun geldi,iyiye yorup devam ettim.İlk adet bittikten sonra 5.gün yine başladım 10 gün daha içtim.Adet olduktan sonra doktora muayene oldum.Veeeeeeeeee mucize...
(Bu arada ben 2 ay daha devam ettim) Şimdi iç çamaşırım hep kuru.opuyorumnanaktan

Selam. Şehrazat ben de soğan kürünü 2 ay yaptım. Fakat faydasını göremedim. Miyomlarım başlamadan 3 cmlik iki tane idi. Soğan kürünü yapınca 2cmlik 3 tane oldu. Kitle de görüldü. Doktor bana soğan kürünün bir faydası olmaz dedi. Çok üzüldüm. Bu ayda devam etmedim.

bende de kist var arkaşlar. ıyi huylumuş ve 3 cm civarıymış. Doktor yasmin verdi 3 ay süreytle kullanacağım. Sonra yine gideceğim bakılacak. Büyümüşmü yokolmuş mu diye. Zaten bu ay rwglide olamadım bu yüzden. ınşallah kaybolur ilaç kullanınca ama küçük dedi doktor etkili olur dedi umarım öyle olur..

Soğanı dörde bölüp 2 bardak kaynar suyun içinde 5 dk demleyip sıcağa yakın ılık olarak 15 gün sabah akşam aç karnına içtim,içtiğim günlerde iç çamaşırım hep ıslandı,ilk adetim de yoğun geldi,iyiye yorup devam ettim.İlk adet bittikten sonra 5.gün yine başladım 10 gün daha içtim.Adet olduktan sonra doktora muayene oldum.Veeeeeeeeee mucize...
(Bu arada ben 2 ay daha devam ettim) Şimdi iç çamaşırım hep kuru.opuyorumnanaktan

canım ya çok sevindimm senin adına
bendede polikstik over var bende çalıştığım için sadece akşamları yatarken içiyorum sence olurmu bi faydasıyerimseniben

canım inşaallah eşin iş bulur. Allah helal rızık versin.
benimde myom ve kistlerle başım dertte çok bunaldım artık. bu kürü uygulaycaktım ama olumsuz şeyler duyunca vazgeçmiştim. sen böyle anlatınca uygulamaya karar verdim. başlamak için belli bi tarih varmı ?

semacım soğan kürüne regli olmadan 10 gün önce başlıyorsun 15 gün içiyorsun sabah akşam ben yaptım bu kürü ama bende çok işe yaramadı metobolizmamı bozdu açıkçası sen bilirsin şekercim ama işe yarayanda çok kişi varmış

semacım soğan kürüne regli olmadan 10 gün önce başlıyorsun 15 gün içiyorsun sabah akşam ben yaptım bu kürü ama bende çok işe yaramadı metobolizmamı bozdu açıkçası sen bilirsin şekercim ama işe yarayanda çok kişi varmış
teşekkür ederim canımmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar...ben desogan kurunu gecen ay denemistim....cok sukur adet olabildim....ama bu ay tekrar kullanmama ragmen adet olamadim..bilgisi olan vvar sa bir yardim edebilirmi....

ben bir hafta kadar yapabildin tatile gidince oralarda olmadı ama o ay daha rahattım ramazan ayından sonra en önce bu küre başlıycam inşallah mutlaka faydalı geldi bana o yüzden bu kürü yapıcam ve sonucu sizle paylaşıcam.

ibrahim saraçoğlu nun sitesinden;

Kür: Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı
ıki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

Back
X