Kistler

kediciq

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
847
27
318
34
İzmir
6,5 cm ile duzenli adet goren varmi aranizda benim iki cmdi alti ay dogum kontrol hapi kullandim biraktim uc ay hapsiz duzenli adet gordum dun doktora gittim kist buyymus 6,5 cm olmus bir ay daha hap ve sogan suyu icmemi soyledi. Boyle birsey yasayan varsa bilgilerini paylsbilirmi acaba lutfen yardimci ollun cok kotuyum 24 yasinda bekarim

Bugün adetimin 10. Günü. Bugün sogan suyuna başladım. Belimde ve kaldıklarında ağrı var. Normal mi?

arkadaşlar merhaba gectiğimiz mayıs ayında kist ameliyatı oldum 9cm di ozaman bende ilaç kullandım ama fayda etmedi suan tekrarladı ve 7 cm tekrar ameliyat olacagım muhtemelen doktorumdan memnunum aslında ama daha iyi bir doktora gitmek istiyorum doktor bilgisi olan varsa yazabilir mi şehir farketmez her yere giderim

İki tane kistim alındı bu sene, biri yumurtalıkların üzerinde 8 ve diğeri ona yapışık 2,5 cm boyutlarında. Adetlerim de hep düzenli olurdu, çocuk istemi yüzünden ameliyat oldum. Gittiğim üç ayrı doktor da ameliyatsız yok olmayacaklarını söylemişti bana.

merhaba, ben 20 haftalık hamileyim (allah isteyen herkese nasip etsin inş sağlıkla) hamileyken ultrasonda öğrendik ki sağ yumurtalığım da dermoid kist var mış tedaviside ancak ameliyatla alınabilirmiş. tabi şimdi hamile olunca müdahale edilemiyor benim merak ettiğim şu dermoid kist varken normal doğum yapılabilir mi?

aynı profesöre iki kez ameliyat oldum..biri 2,5 aylık hamileyken..ve kangren olmuş kıst dönünce..
ilki kapalı ameliyattı,ikincisi açık..
drumu 2013ten bu yana bırakmadım kotrollere gıdıyorum
nasipse martta doğumada gıdeceğim..

geçmiş olsun..

2,5 aylık hamileyken ameliyat oldum..6 cmlik kistım dönmüş yumurtalığım kangren olmuş..acil oldum..
çok şükür bişey olmadı..progestan kullandım bısüre..

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…