Onkoloji - Kanser ve Türevleri Kistler hakkında... Lütfen yardım

Sessiz21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
2
0
37
Herkeze merhabalar sevgiler saygılar
Benim bi şikayetim vardı.Sitede aynı sorunu yaşayan üyelerin mesajlarını okudum ama içim pek rahat etmedi açıkçası.Bi yorum yaparsanız bilginiz doğrultusunda benide aydınlatırsanız çok memnun olucam.

İki göğsümün arasında ama sağ tarafa daha yakın bi açıda sivilce görünümlü bişey var.Bişey diyorum çünkü ne ad vereceğimi bilemiyorum.Görünürde bi şişlik falan yok ama dokunulduğunda sanki fındıktan az daha küçük bi boyutta derinin altında sanki bi topçuk var.İlk iki gün dokunulduğunda ağrıyordu ama şimdi ağrı falan yok.Kist olduğunu düşünüyorum ama emin deyilim.Eğer kist ise kendi kendine kaybolma gibi bi durum söz konusu olabilirmi ? Acayip bi şekilde hastane ve doktor fobim olduğu içinde gitmeye baya bi çekinip korkuyorum.
Bu sıkıntım hakkında bi fikri olan varsa lütfen bişiler yazsın !

canım mrb.
senin anlattığın kesnlıkle kist değil çünkü kistler deri dışında olmaz memende muayne sonucu öğrenebilirsin , usg veya mamografi sonucunda kist var yada yok denilebilr.bunun için bir genel cerrahiye kesınlıkle görün en azından için rahat olsun
geçmiş olsun.

iSTANBULUN NERESıNDESıN sigortan var mı?Bedava memografi çekiyo devlet..bir onkoloji uzmanına git-birde iç hastalıkları uzmanına..Benim annemin yumurtalık kanserini zeynep kamil çıkarttı. kadın taş düşürüyorum diye tomoğrafi çektirdi. orda yumurtalık kanseri olduğunu öğrendik.ameliyat olmasaymış 3 aylık ömrü kalmıştı..bir doktor diil bikaç doktora git.

X