kistin kaybolması için doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlar varmı?

elifercannn

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
73
0
16
Tokat
ben 1 yıllık evliyim. çocuğum olmadığı için doktora gittim. sağ yumurtalığımda 2 tane 3 cm kistim varmış. ve tabıkı hormon bozukluğum.. bunun için doğum kontrol hapı verdı.. eğer kistlerim kaybolursa 1 ay sonra gebelik için tedavi olmaya başlıcam ... aranızda kistlerin yok olması için doğum kontrol hapı kullanan varmı arkadaşlar?

Son düzenleme:

Selam geçmiş olsun bende de evlenmeden önce 6 cm büyüklüğünde kist vardı yaklaşık 1 ay doğum kontrol hapı kullandım ve eridi gitti..
Daha sonra da oluşmadı,gebe kalmamda engel olur diye çok korkmuştum ama olmadı :)

Ay canım ya darısı başıma inş kurtulurum bende . Rahatladım valla . Sağol canım benim

Merhaba ben klomen kullanıyordum ve o bittikten sonra bana dupbaston die ilac verdi bunuda 10 gun kullandim ama sonuc olumsuz oldu adet oldum adetimin 3. Gunu doktoruma gittim ve bana kist olustugunu soyledi kalnligi 5 buyuklugu 50 dedi gynelle die ilac verdi bi sakincasi olurmu acaba dogum kontrol hapi bu ... Teşekkürler simdiden..

bende kullandım evliliğimin ilk dönemlerinde. 4-5 ay kadar sonra kistim kaybolduğu için bıraktım. yaklaşık 9 ay sonra hamile kaldım :) normal yollarla ama. tedavi falan görmedim. inşallah seninde istediğin gibi olur herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…