• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kistim yırtıldı (kist rüptürü) :( bilgisi olan var mı ?

TheTudors

Biraz pamuk biraz un =)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
4.831
713
363
merhaba..dün hastaneye ağrı şikayetı ıle gıttım..

kistımin biri yırtılmış karın boşluğu içine akmış..serum takıldı..ağrım geçtı.. diğer kıstım duruyor..2 gun sonra ona bakılacak..

kendı doktorumla görüşemedim bayram tatılı dıye..radyolojı uzmanı ıle görüştum..

bunu yaşayan var mı? siz nelerle karşılaştınız,anlatır mısınız doktorunuzun kararını?

Son düzenleme:
merhaba..dün hastaneye ağrı şikayetı ıle gıttım..

kistımin biri yırtılmış karın boşluğu içine akmış..serum takıldı..ağrım geçtı.. diğer kıstım duruyor..2 gun sonra ona bakılacak..

kendı doktorumla görüşemedim bayram tatılı dıye..radyolojı uzmanı ıle görüştum..

bunu yaşayan var mı? siz nelerle karşılaştınız,anlatır mısınız doktorunuzun kararını?
Aynı senin durumundayım .... Biri patlamış görünmüyor.Diğeri duruyor..Sen ne yaptın bana yazarmısın...

canım umarım çok geç kalmadım.. iyileşmiş olmanı dilerim..
ben ameliyat ile kurtuldum çok şükür

Duran kistini mi aldırdın .Nasıl bi ameliyat yaptılar.Zor oluyor mu..ca125 im düşük benim.(Adet olmadım 6 aydır .Kistin biri patladığı günden bu yana...)Menapoza sokuyorlarmış iğne ile küçülüyormuş diye duydum .6 aydan bu yana adet olmayınca doktora bir daha gitmedim.Ne durumda bilmiyorum.Ama hiç sıkıntım yok.

kistlerim karın boşluğunda vücut sıvsıyla çevrili birikmiş..Deniz anası gibş parçalar çıktı laparoskopide..
benım ca125 im 300den fazlaydı..ca19 da yüksekti..şükkür kötü bişey olmadı..
2 yıl oldu kurtuldum..
ama bu sene tekrar -yumurtalıkta kistlerimden dolayı bu kez- acil bir ameliyat geçirdim..açık oldu bu kez..yumurtalık dönmüş kist nedeniyle..o da kangren yapmış..birini aldılar..
RABBİM kimseye dermansız dert vermesin..

Back