Gebeliğe Hazırlık kistim varmış hamile kalmama enğellmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ferafera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
147
170
18
25
kistim varmış doktorum doğum konturol hapı verdi yasmin diye kulandıktan sora hamile kalbilirmiyim bi sorun olurmu

Bekarlıktan beri kistim vardı. O ilacı kullanıyordum evlendim 2016 yılında .. 1 sene daha kullandım sonra bıraktım . Bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım

Bekarlıktan beri kistim vardı. O ilacı kullanıyordum evlendim 2016 yılında .. 1 sene daha kullandım sonra bıraktım . Bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım
ay vallamı isallah benimde oyle olur tatlım ya

kistim varmış doktorum doğum konturol hapı verdi yasmin diye kulandıktan sora hamile kalbilirmiyim bi sorun olurmu
Adet duzenliyeici başka ilaçlar var aslında neden doğum kontrol hapı verdi ki yeni mı evlisin o yüzden vermiştir belki. Benimde kistim vardı Mart ayında soğan kürü yaptım sadece bir ay ve maydonoz buharı yapmıştım Nisan ayında yok olmuştu 8vm lik kist

normelde adetimde sorun yok düzenli adet oluyorum ama boyle pırtılar geliyodu cok sancım oluyodu doktara gitim kistin var dedi hemde hamile kalmasın bu kisle engel olur dedi

Bende de son muayenede 8cmlik kist saptandı, kan sonucu iyi çıktı ama 2 aylık doğum kontrol hapı verdi doktor, sonra da ameliyat çünkü tekrarlayabilir dedi. Sizin nisandan sonra tekrarladı mı acaba? Soğan kürüne başladım bir de

Yok canım tekrarlamadi çok şükür soğan kürü yaptım Ramazan da dediğim gibi hatta 1 kere içtim günde. Gecikmeli adet gördüm o ay 45. Gün oldum ama yumurtalama testinde 32.gun yunurtalama gördüm muhtemelen o sıra vücudum attı. Adet gördüm doktira gittim kist Yok dedi hatta inanmadım başka doktora gittim oda yok dedi. Yani o sıra gitmiş benim kistim çok şükür tam 8 cm ydi

Ben de çok inanıyorum soğan kürüne, bana da şifa olacak gibi hissediyorum. Siz de bebek istiyorsunuz, sağlıkla huzurla kavuşursunuz inşallah yavrunuza Bana da umut olursunuz Z ZeynepYldr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…