Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay vallamı isallah benimde oyle olur tatlım yaBekarlıktan beri kistim vardı. O ilacı kullanıyordum evlendim 2016 yılında .. 1 sene daha kullandım sonra bıraktım . Bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım![]()
Adet duzenliyeici başka ilaçlar var aslında neden doğum kontrol hapı verdi ki yeni mı evlisin o yüzden vermiştir belki. Benimde kistim vardı Mart ayında soğan kürü yaptım sadece bir ay ve maydonoz buharı yapmıştım Nisan ayında yok olmuştu 8vm lik kistkistim varmış doktorum doğum konturol hapı verdi yasmin diye kulandıktan sora hamile kalbilirmiyim bi sorun olurmu
normelde adetimde sorun yok düzenli adet oluyorum ama boyle pırtılar geliyodu cok sancım oluyodu doktara gitim kistin var dedi hemde hamile kalmasın bu kisle engel olur dediAdet duzenliyeici başka ilaçlar var aslında neden doğum kontrol hapı verdi ki yeni mı evlisin o yüzden vermiştir belki. Benimde kistim vardı Mart ayında soğan kürü yaptım sadece bir ay ve maydonoz buharı yapmıştım Nisan ayında yok olmuştu 8vm lik kist
tam bilmiyorum canım ama kanser yani kotu kist diye şupelendi sora testi yaptı iyi huyluymuş cnmCikolata kisti mi?
tam bilmiyorum canım ama kanser yani kotu kist diye şupelendi sora testi yaptı iyi huyluymuş cnm
amin isallah cok istiyoruz cnm iseteyen herkeze nasip olurGozunuz aydn. En onmlisi oncelikle szn sağlığınız..insallah saglikla da cocuk sahibi olursnz..
Amin insallahamin isallah cok istiyoruz cnm iseteyen herkeze nasip olur
işallah canımAmin insallah
Bende de son muayenede 8cmlik kist saptandı, kan sonucu iyi çıktı ama 2 aylık doğum kontrol hapı verdi doktor, sonra da ameliyat çünkü tekrarlayabilir dedi. Sizin nisandan sonra tekrarladı mı acaba? Soğan kürüne başladım bir deAdet duzenliyeici başka ilaçlar var aslında neden doğum kontrol hapı verdi ki yeni mı evlisin o yüzden vermiştir belki. Benimde kistim vardı Mart ayında soğan kürü yaptım sadece bir ay ve maydonoz buharı yapmıştım Nisan ayında yok olmuştu 8vm lik kist
Yok canım tekrarlamadi çok şükür soğan kürü yaptım Ramazan da dediğim gibi hatta 1 kere içtim günde. Gecikmeli adet gördüm o ay 45. Gün oldum ama yumurtalama testinde 32.gun yunurtalama gördüm muhtemelen o sıra vücudum attı. Adet gördüm doktira gittim kist Yok dedi hatta inanmadım başka doktora gittim oda yok dedi. Yani o sıra gitmiş benim kistim çok şükür tam 8 cm ydiBende de son muayenede 8cmlik kist saptandı, kan sonucu iyi çıktı ama 2 aylık doğum kontrol hapı verdi doktor, sonra da ameliyat çünkü tekrarlayabilir dedi. Sizin nisandan sonra tekrarladı mı acaba? Soğan kürüne başladım bir de