Kistim erimemiş...bugün küçük bir operasyonla aldilar.benim gibi olan varmiii.????

bebixsxko

DORUK EGE...BEREN SU
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2007
908
1
41
:CüvCüv:selam kızlar bugün tüp bebek için iğnelere başlamayı düşünürken drum bana kistimin erimediğini söyledi ve çok üzüldüm.halbuki çok basit bir kistti ve kendide çok şaşırdı ve daha fazla zaman kaybetmeden bu kisti küçük bir operasyonla alalım dedi bende kabul ettim ve aldırdım ama inanın bana ben acıya çok dayanıklıyımdır ama içimden bişeylerin koptuğunu hissettim o anda çok canım acıdı ama ben anestezi de istemedim tamam çok küçük bir işlemdi aynı yumurta toplanması gibiymiş ama ne olursa olsun berbattı...ben şimdi canımın acıdığına mı yanayım,umutlarımın 1 ay ertelenmesinemi neyse bende sizinle paylaşmak istedim eğer benim gibi böyle bir olay başına gelen varsa dertleşmek ve acılarımızı hafifletmek isterim hepinize sevgiler ve kocaman öpücüklerkaydirigubbakcemile:nazar:3a.s.:1hug:

:CüvCüv:selam kızlar bugün tüp bebek için iğnelere başlamayı düşünürken drum bana kistimin erimediğini söyledi ve çok üzüldüm.halbuki çok basit bir kistti ve kendide çok şaşırdı ve daha fazla zaman kaybetmeden bu kisti küçük bir operasyonla alalım dedi bende kabul ettim ve aldırdım ama inanın bana ben acıya çok dayanıklıyımdır ama içimden bişeylerin koptuğunu hissettim o anda çok canım acıdı ama ben anestezi de istemedim tamam çok küçük bir işlemdi aynı yumurta toplanması gibiymiş ama ne olursa olsun berbattı...ben şimdi canımın acıdığına mı yanayım,umutlarımın 1 ay ertelenmesinemi neyse bende sizinle paylaşmak istedim eğer benim gibi böyle bir olay başına gelen varsa dertleşmek ve acılarımızı hafifletmek isterim hepinize sevgiler ve kocaman öpücüklerkaydirigubbakcemile:nazar:3a.s.:1hug:

canim cok gecmis olsun kesek anestezi olsaydin ben boyle seyelere hic dayanamam canim cok yanar insaalah hayirlisi olur bir ay buyuk bi zaman kaybi degil

canım arkadaşım benımmmmmmmmmmmmmmmm bende diyorum nerde benım sarı şekerim :KK43:
canımsın ya neden anestezi istemedin bitanemm ...ya üzülmek yoktu bak lütfen .. olsun hayatım ekim olsun ama bak en azından kistten Kurtuldun Oyle düşün ...hayırlısı Boyleymiş demekki.. çok geçmiş olsun bitanem .. hayırlısı demiştik ya Oyle düşün :)

çok geçmiş olsun ben olmadım da hast bir kaç kişiyi görmüştüm olan çok zormuş neyse tekrar geçmiş olsun

canim cok gecmis olsun kesek anestezi olsaydin ben boyle seyelere hic dayanamam canim cok yanar insaalah hayirlisi olur bir ay buyuk bi zaman kaybi degil[/QUOT

canım benim çok teşekkür ederim desteğin için ama bende bu kadar acı çekeceğimi bilmiyodum drumda anestezi vermeyelim nasıl olsa yumurta toplarken anestezi alacaksın dedi bende tamam dedim ama keşke alsaydım neyse oldu bitti,canım acıdı kalbim acıdı ama yapacak bişi yok herşey allahtan...evet çok büyük bir zaman kaybı değil ama kendimi bu ay diye alıştırmıştım o biraz yordu beni tekrar teşekkürler desteğin için çok öptümŞeniz

canım arkadaşım benımmmmmmmmmmmmmmmm bende diyorum nerde benım sarı şekerim :KK43:
canımsın ya neden anestezi istemedin bitanemm ...ya üzülmek yoktu bak lütfen .. olsun hayatım ekim olsun ama bak en azından kistten Kurtuldun Oyle düşün ...hayırlısı Boyleymiş demekki.. çok geçmiş olsun bitanem .. hayırlısı demiştik ya Oyle düşün :)

güzel esmerim benim oldu bitti işte bebek uğrunda çektiğimiz acıları onları kucağımıza alınca unutup gidicez ama işte önce yaşadığımız acılar kalbimize ok gibi saplanıyo ama bunada şükür diyoruz napalım allahtan gelene eyvallah..dediğin gibi kist gitti artık kurtuldum inşallah başak bir aksilik çıkmaz artık öptüm kocaman canım dostummm:jeyyar:kaydirigubbakcemile5

çok geçmiş olsun ben olmadım da hast bir kaç kişiyi görmüştüm olan çok zormuş neyse tekrar geçmiş olsun

sağol canım evet zor bir işlemdi ama kistim den kurtuldum diye seviniyorum en azından ama içimde acısı hala duruyo...tekrar teşekkürler desteğin için...:çok üzgünüm:

bebisko nasilsin hala agrin sancin varmi ben 4 yil once rahim filmi cektirmistim olsem unutmam o aciyi hassas bolgeler iste gercekten bir ay cok uzun bi zaman degil tekrar cok gecmis olsun optum kendine cok iyi bak

bebisko nasilsin hala agrin sancin varmi ben 4 yil once rahim filmi cektirmistim olsem unutmam o aciyi hassas bolgeler iste gercekten bir ay cok uzun bi zaman degil tekrar cok gecmis olsun optum kendine cok iyi bak

kaydirigubbakcemile3bugün daha iyiyim bitanem çok sağol dün kötüydüm ama bugün hiç ağrım sancım kalmadı şükürler olsun bakalım az kaldı 3 gün geçti bile sağ olana gün mü dayanır sadece bu kadar yaklaşmışken bir aksilik çıkması üzdü beni ama vardır herşeyde bir hayır...bende seni çok öpüyorum kendine iyi bak tatlım benimŞeniz

X