Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi KİSTİK FİBROZ TARAMASI 2015 ÖNCESİ DOĞANLAR

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Sevgili 28

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
27
66
SEVİLİ ANNELER OKUYANLARI BİLGİLENDİRMEK AMACIYLA YAZIYORUM ..KIZIM 2014 DOĞUMLU ..BU TESTİ SAĞLIK BAKANLIĞI 1 OCAK 2015 İTİBARIYLA DOĞAN BEBEKLERE TOPUK KANINDAN BAKIYOR..YA ÖNCE DOĞAN BEBİŞLER DERSENİZ..BEN SONRADAN KENDİ İMKANLARIMLA ÖĞRENDİM..YAZIK Kİ NE ANASAĞLIĞI NE DEVLET NE DE ÖZEL HASTANELER BU KONUYLA İLGİLİ ANNELERİ BİLGİLENDİRMİYOR..BENİM KIZIM 13 AYLIK 2 DEFA BRONŞİT TESHİŞİ KONDU COK TERLİYOR..CERRAHPAŞA HASTANESİNDEN TER TESTİ İÇİN GÜN ALDIM YARIN İÇİN..BEBİŞİİ ÇOK TERLEYEN ZATÜRRE BRONŞİT GİBİ SOLUNUM YOLLARIYLA İLGİLİ TEŞHİŞ KONAN AŞIRI TERLEYEN TERİ ÇOK TUZLU OLAN İSHALİ KÖTÜ KOKULU OLAN GELİŞİMİ GERİDE OLAN ANNELER MUTLAKA BU TESTİ YAPTIRIN..SEVGİLER..ALLAH(C.C.)BEBİŞLERİMİZİ KORUSUN...

Çok geçmiş olsun başka evladınız varmı onda da bu rahatsızlık varmı bunu çok merak ediyorum benim evladında da varmış topuk kanında çıktı ama 2. Kez bakılmadı bebeğim 11 günlükken vefat etti acaba diğer bebeklerimde de olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…