• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kisti olup da hamile kalan var mı.?

pembekzm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
211
7
118
sağ yumurtalığumda 7 cm basit aneokik kist var. kist var iken hamile kalan var mı ve bebeğini sağlıklı dünyaya getiren kısacası kist bebeğin gelişimine zarar verir mi? bir kadın doğumcu 2.çocuğu düşünüyor iseniz doğumda(sezeryan 1.si) o kisti de alırız dedi 1 seneye yakındır doğum kontrol hapı kullanıyorm ne küçülme oldu ne de büyüme
bir fikriniz var mı bu konuda.

canım benimde 4 cm.doğum kontrol hapı verdi içemedim.soğan suyu yapıyorum dün tekrar adet gördüm.cmts de doktora gidecem

Bende PKO vardı..Soğan suyu yaptım..Daha sonraki ay hamile kaldım..Ama ultrasonda kistler göründü yinede

kistin çeşidi çok hangi tip ise ona göre.benmde kistim var hamileyim hemde.3 aylık evliyim ilk geceden hamile kaldım..ginera kullanmıştm ilk 1 kutu düğünmden önce adet düznleyici hemde temizledi belki ondan çabuk oldu..:16:

kistin çeşidi çok hangi tip ise ona göre.benmde kistim var hamileyim hemde.3 aylık evliyim ilk geceden hamile kaldım..ginera kullanmıştm ilk 1 kutu düğünmden önce adet düznleyici hemde temizledi belki ondan çabuk oldu..:16:

senin kistin nasıl bir kist canım bebeğe bi zararı olur muymuş ilerleyen dönemlerde baskı falan...

senin kistin nasıl bir kist canım bebeğe bi zararı olur muymuş ilerleyen dönemlerde baskı falan...

yok hareketli kistim doktor 3 aya sonra kaybolur kist dedi kendilğinden..bebeğe zararı olmaz kist baskı filan teyzm kızınn baya büyüktü 6 7 aylık hamileydi 10 cm filn olmştu dedi onun kisti doğumdn sonra atıldı..ama üzerine filan bastırmıodu dikkat edyrdu nolur nolmaz diye..

hım anladım canımm benimde 7 cm aneokik basit kist içi su doluymuş 11aydır kontrole gidiyorm 2 aydır gitmiyorum tesekkür ederim.

selam arkadaşlar bende bebek için doktora gidiyorum ve sağ yumurtalıgımda 1,3 kistim varmış ve ginera hapı verdi acaba hamile kalmama engel olurmu 21 gün kullandım hastalandıgımda doktora gidecegim geçmişmdir acaba?

selam arkadaşlar bende bebek için doktora gidiyorum ve sağ yumurtalıgımda 1,3 kistim varmış ve ginera hapı verdi acaba hamile kalmama engel olurmu 21 gün kullandım hastalandıgımda doktora gidecegim geçmişmdir acaba?

bendede var bızde bebek ıstıoruz,,ıkıncı gebelıkde kıstım vardı .1.5 cmdı ve hamıle kaldıydım kı hamıle kaldıkdan sonra ogrendıydım,,ıcın rahat olsun ,,
yanlız 1.3 cm ıken neden dogum kontrol ılacı verdı kı hem bebek de dusunuyosun bunu anlamadım

Back