arkadaslar ya kistin belirtlileri neler?ne gibi sikayetlernz oldu_???en önmli belirtisi kahwerengi akıntıymış galiba...ama kesin bilmiyorumm..we benim 4 gündür koyu kahwerengi akıntım war adet olmam gerkrdi ama olmadım..en son haziran 28 de adet oldum (ama normalde 5 haziran olmam gerekirdi o da 23 gün gec oldu ) we ondan sora olmadımm =( acaba kist mi war bnde :sinifsinif:[/QUO
evet cnm bendede vardı kistler 3 yıldır uğraşıyordum çok şükür sonunda bitti.
ilk öncelik adet düzensizliği
tüylenme
kıllanma
hormonal değişiklikler bozukluklar
mutlaka bir doktora git
bende miğde aağrısı geçiriyordum ultrasona girdim bunun için kist çıktı hem de 7 cmlik en büyüğü sonra tedavi olmaya başladım doktorum ilk olarak doğum kontrol hapı verdi bekarlığımda oluyor bunlar 2 ay kullan bırak dedi.daha sonra yine bana gel dedi bende gitmedim tabii
geçen sene ocak ayında gittim yine doktora hiçbir şey çıkmadı sonuçlarım tertemiz çıktı çok şükür
geçen yıl haziranın 29 unda evlendim ilk aylarım normaldi sonra yine düzensiz olmuştu doktora gittiğimde bu sefer de sol overde 3 cmlik çıktı önemli bişey olmadığını söylediler.fakat ben farklı farklı doktorlara gittim tedavi olmaya başladım hormon testi istendi guatr çıktı bu da aynı kist gibi bu belirtileri gösteriyormuş.onun için tedavi oldum bitti çok şükür dğum kontrol hapı verdi hem korunmak hem de adetimi düzene sokmak için 4 aydır kullanıyordum bu ay kestim artık bebişim olsun istiyorum ama tüm tedavilerimi oluyorum herşeyimi kontrol ettiriyorum muhakkak genel hormon testi yaptır herşey çıkar orda