• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kisti olanlar belirtilerini paylasabilirler miii?

ssheker07

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
829
29
298
arkadaslar ya kistin belirtlileri neler?ne gibi sikayetlernz oldu_???en önmli belirtisi kahwerengi akıntıymış galiba...ama kesin bilmiyorumm..we benim 4 gündür koyu kahwerengi akıntım war adet olmam gerkrdi ama olmadım..en son haziran 28 de adet oldum (ama normalde 5 haziran olmam gerekirdi o da 23 gün gec oldu ) we ondan sora olmadımm =( acaba kist mi war bnde :sinifsinif:

pko ise kist belirtileri
regli gecikmesi
tüylenme
hormon bozukluğu

diye biliyorum ben dr git istersen bi kontrol ol

arkadaslar ya kistin belirtlileri neler?ne gibi sikayetlernz oldu_???en önmli belirtisi kahwerengi akıntıymış galiba...ama kesin bilmiyorumm..we benim 4 gündür koyu kahwerengi akıntım war adet olmam gerkrdi ama olmadım..en son haziran 28 de adet oldum (ama normalde 5 haziran olmam gerekirdi o da 23 gün gec oldu ) we ondan sora olmadımm =( acaba kist mi war bnde :sinifsinif:[/QUO

evet cnm bendede vardı kistler 3 yıldır uğraşıyordum çok şükür sonunda bitti.
ilk öncelik adet düzensizliği
tüylenme
kıllanma
hormonal değişiklikler bozukluklar
mutlaka bir doktora git
bende miğde aağrısı geçiriyordum ultrasona girdim bunun için kist çıktı hem de 7 cmlik en büyüğü sonra tedavi olmaya başladım doktorum ilk olarak doğum kontrol hapı verdi bekarlığımda oluyor bunlar 2 ay kullan bırak dedi.daha sonra yine bana gel dedi bende gitmedim tabii
geçen sene ocak ayında gittim yine doktora hiçbir şey çıkmadı sonuçlarım tertemiz çıktı çok şükür
geçen yıl haziranın 29 unda evlendim ilk aylarım normaldi sonra yine düzensiz olmuştu doktora gittiğimde bu sefer de sol overde 3 cmlik çıktı önemli bişey olmadığını söylediler.fakat ben farklı farklı doktorlara gittim tedavi olmaya başladım hormon testi istendi guatr çıktı bu da aynı kist gibi bu belirtileri gösteriyormuş.onun için tedavi oldum bitti çok şükür dğum kontrol hapı verdi hem korunmak hem de adetimi düzene sokmak için 4 aydır kullanıyordum bu ay kestim artık bebişim olsun istiyorum ama tüm tedavilerimi oluyorum herşeyimi kontrol ettiriyorum muhakkak genel hormon testi yaptır herşey çıkar orda

cok cok gecmiş olsun inş en kısa sürede hamile kalırsın e allah sana saglıklı bi bebiş werir opuyorumnanaktan bnde suan yaz okulundayım o yüzden doktora gidemiyorum haftaya bitince okulum gider gitmez doktara gidicem..bazı dönemlerde adet gecikmesi normalmiş ama beni korkutan bu kahwerengi akıntı :gitme: sanki yumurtalarım da bu akıntıyla atılıyo...ayrıca bayagı da koyu kahwerengii... bi ara bnde kullandım dogum kontrol hapını adet düzenszligi için ama asırı derecede kilo yaptı bıraktımmm.. :uhm:

cok cok gecmiş olsun inş en kısa sürede hamile kalırsın e allah sana saglıklı bi bebiş werir opuyorumnanaktan bnde suan yaz okulundayım o yüzden doktora gidemiyorum haftaya bitince okulum gider gitmez doktara gidicem..bazı dönemlerde adet gecikmesi normalmiş ama beni korkutan bu kahwerengi akıntı :gitme: sanki yumurtalarım da bu akıntıyla atılıyo...ayrıca bayagı da koyu kahwerengii... bi ara bnde kullandım dogum kontrol hapını adet düzenszligi için ama asırı derecede kilo yaptı bıraktımmm.. :uhm:

sağol cnm sana da geçmiş olsun inş.önemli bişey değildir walla bende evlendiğimden bu yana 18 kilo aldım ddoğum yapmadığım halde brden sigarayı bırakmak evlenince çalışmamak ve doğum kontrol hapınında sanırım etkisi oldu çok kilo aldım tabii yaşanılan bazı streslerde olunca ister istemez o tarz akıntılar olur heralde bendede bi ara vardı öyle akıntılar ama şimdi sarı renginde oluyor bende sürekli akıntı var

yasmin kullanıodum ben o cok kilo yapıomuş ama bi de diane35 warmış onu tawsiye etmişlerdi yan etkileri en az olan oymuş..ama bn kullanmaya cesaret edemedm yaaa.54 kiloydum 6 ayda 65 kilo oldum 3 aydır 5 kilo werebildim ama daha da wercem yaaa..18 kilo da ciddi bi artış sen rahatsız degil misin kilondan.bn zayflamak için neler denedim elma kapsülü falan kaydirigubbakcemile2

ben 1 kere yasmin kullandım bi kere de başka bi marka kullandım ondan sonra hep diane 35 verdi doktorum verrdi bana hmde ne rahatsızım ama boy olduğu için kilom fazla belli olmuyor walla kıyafetlerim pek olmuyor artık inat ettim tekrar 60 kiloya düşcem inş.ddua et şuaan 4 kilo verdim 74 kiloyum şu tv lerde satılan mekik aleti var ya ab rocket ondan aldım spor yapıyorum apple 30 aalcam ben nette araştırdım herkesin tek memnun olduğu zzayıflama hapı bu

Sewgılı arkadsımm benım kardesımde yumurtalıkların da kıst wardı duzenlıu kontrollere gıdıyordu 12 cm dı yumurtalıklarda bı anda bı hafta ıcınde 20 cm oldu gunden gune buyudu agrı kasılma sık ıdrara cıkma adet duzunsızlı gbı seler dı sıkayetlerı nse 12 cm den 20 cm olunca hemen acıl amleyata alıdı duzenlı kontorl gıt aksatma bıde emın dılm ama sıtede duzenlıu ıbrahım saracoglunun sagon kurunu deneyen arkadsların cogu kıst ws bu tur rahslızkların bellı bı surede kayboldunu soyluo sogan kurule

walla soğan kürünü denemektense herşeeyi yaparım miğdemi mahvetti içemedim benimde tanıdıklarım yaptı hepsi normale döndü.bugün smear sonuçlarımı aldım çok şükür tertemiz çıktı küçük bir iltihap dışında

walla soğan kürünü denemektense herşeeyi yaparım miğdemi mahvetti içemedim benimde tanıdıklarım yaptı hepsi normale döndü.bugün smear sonuçlarımı aldım çok şükür tertemiz çıktı küçük bir iltihap dışında

JANIM BENIM COK SEWINDIM YA WALLA HADI GECMIS OLSUN BALIM ILTAPI TEMIZLEMEK ICIN ADA CAY IC SABAH KAWALTIDAN SONA BIDE AKSAM YATARKEN CIWAN PERCEMI PAPATYA WE DEFNE YAPRA AYNI GR AL KARISTIR HEPSINI IC COK ISE YARIOO BAK GOR ILATP BI HAFTADA TEMIZLIOOO a.s

JANIM BENIM COK SEWINDIM YA WALLA HADI GECMIS OLSUN BALIM ILTAPI TEMIZLEMEK ICIN ADA CAY IC SABAH KAWALTIDAN SONA BIDE AKSAM YATARKEN CIWAN PERCEMI PAPATYA WE DEFNE YAPRA AYNI GR AL KARISTIR HEPSINI IC COK ISE YARIOO BAK GOR ILATP BI HAFTADA TEMIZLIOOO a.s

ssağol cnm ada çayı içiyorum birde doktorum fitil ile krem vermişti onları kullanıyorum diğerlerini aktardan alırım artık denicem muhakkak

benimki korpus liteum kistiydi ve bekarken ameliyat olmuştum canım.inanılmaz bi karın ağrısı,eğilirken aşağı sarkan bişey hissi karında,kasıktan bacaklara kadar vuran bi ağrı.en son nerdeyse bacaklarımı hissetmiyodum.ertesi gün ameliyatla çıkardılar.5,6 cm.adetler hep düzensiz.böyle işte

geçmişş olsun cnm walla bende doğum kontrol hapı kullanıyordum hem korunmak hemde düzensizlikler için kıllanmalar için fln bu ay bıraktım bebek istiyorum aartık adet olunca gitcem doktora bakalım adet olabilcekmiyim tahminime göre ayın ssonlarında olmam gerekiyor düzene sokmuştur inş.

geçmişş olsun cnm walla bende doğum kontrol hapı kullanıyordum hem korunmak hemde düzensizlikler için kıllanmalar için fln bu ay bıraktım bebek istiyorum aartık adet olunca gitcem doktora bakalım adet olabilcekmiyim tahminime göre ayın ssonlarında olmam gerekiyor düzene sokmuştur inş.
Allah hayırlısıyla kavuştursun bebeğine canım

merhaba arkadaşlar..siteye az önce üye oldum ve ilk size yazıyorum :)
15 aylık evliyim..geçen yıl nisan ayında sol yumurtalığımda 7 cm lik kist çıktı..
doktora gittim diane35 verdi ama hiçbir etkisi olmadı aksine göğüslerimi 1 beden büyülttü ve kilo yaptı ve kist daha da büyüdü :(
ameliyat dedi sezeryanla almamız lazım dedi ben çok üzüldüm çünkü yeni evlenecek bir bayan olarak sezeryan yapmak çok kötüydü ve ileride bebek düşündüğümde normal doğum imkanım olmayacaktı..
eşimin ısrarı üzerine başka doktora gittik..o da ameliyatla alıcaz dedi ama sezeryanla değil laparoskopi ile alıcaz dedi..kapalı ameliyat yani yarmadan..ve diğer doktora kızdı..laparoskopiden haberi yokmu diye..
neyse ameliyat başarılı geçti 1 yıl geçti hatta üzerinden..şu an çok iyiyim.hiçbir problemim yok çok şükür..belirti olarak adet düzendizliğim vardı ve kızlar en en en en önemli neden STRES...
kimse sizden önemli olmasın...bütün hastalıklar stres üzüntüden kaynaklanıyor...
şu an adet düzensizliğim devam ediyor onu da yasmin ile dengeliyorum..
kısacası stres sıkıntı yapmamak lazım ve bir hastalığınız olduğunda 2.bir doktora gitmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum..

filizce ilk öncelikle aramıza hoşgeldin opuyorumnanaktan rahatsızlıgın içinde geçmiş olsunnn.. yasmini bn det düzensizligi için kullandım we inanlmaz kilo yaptıı hem cok sinir yapıyo.ama sende bu sikayetler olmayabilir yine de dikkat et bnce.. adet düzensizlgi için bi cok arkadas sogan kürü deniyolarmış we işe yaramışş bnde denedim ama ilk yaptıgımı bile zor içtim sonrasında midem fenaaa :bbo: bir dha içmeye cesaret edemedimm.haftaya doktora gidceem

merhaba arkadaşlar..siteye az önce üye oldum ve ilk size yazıyorum :)
15 aylık evliyim..geçen yıl nisan ayında sol yumurtalığımda 7 cm lik kist çıktı..
doktora gittim diane35 verdi ama hiçbir etkisi olmadı aksine göğüslerimi 1 beden büyülttü ve kilo yaptı ve kist daha da büyüdü :(
ameliyat dedi sezeryanla almamız lazım dedi ben çok üzüldüm çünkü yeni evlenecek bir bayan olarak sezeryan yapmak çok kötüydü ve ileride bebek düşündüğümde normal doğum imkanım olmayacaktı..
eşimin ısrarı üzerine başka doktora gittik..o da ameliyatla alıcaz dedi ama sezeryanla değil laparoskopi ile alıcaz dedi..kapalı ameliyat yani yarmadan..ve diğer doktora kızdı..laparoskopiden haberi yokmu diye..
neyse ameliyat başarılı geçti 1 yıl geçti hatta üzerinden..şu an çok iyiyim.hiçbir problemim yok çok şükür..belirti olarak adet düzendizliğim vardı ve kızlar en en en en önemli neden STRES...
kimse sizden önemli olmasın...bütün hastalıklar stres üzüntüden kaynaklanıyor...
şu an adet düzensizliğim devam ediyor onu da yasmin ile dengeliyorum..
kısacası stres sıkıntı yapmamak lazım ve bir hastalığınız olduğunda 2.bir doktora gitmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum..

dün laparoskopi ameliyati olmus biri olaraktan size kist belirtilerim nelerdi ameliyat ve sonrasi hakkinda biraz bilgi vereyim.2 ay oncesinde kasiklarimdaki batmalardan ötürü doktora gittigimde sag yumurtaligimda kist oldugunu ve alinmasi gerektigini söyledi benneyaptımki öylede oldu dün kist alindi ve suan evdeyim omuzlarimdaki agridan ve ani hareket edemeyisimden baska sorunum yok. yalniz doktorum sag yumurtaligimin calismadigini yani sadece sol yumurtalikla hamile kalabilcegimi söyledi cok üzüldüm kist alinir kurtulurum diyordum senağlama oysa simdi anne olma sansim % 50 ye düstü sizlerde böyle sorun olamadan bebislerinizi kucaginiza alirsiniz :Saruboceq:

dün laparoskopi ameliyati olmus biri olaraktan size kist belirtilerim nelerdi ameliyat ve sonrasi hakkinda biraz bilgi vereyim.2 ay oncesinde kasiklarimdaki batmalardan ötürü doktora gittigimde sag yumurtaligimda kist oldugunu ve alinmasi gerektigini söyledi benneyaptımki öylede oldu dün kist alindi ve suan evdeyim omuzlarimdaki agridan ve ani hareket edemeyisimden baska sorunum yok. yalniz doktorum sag yumurtaligimin calismadigini yani sadece sol yumurtalikla hamile kalabilcegimi söyledi cok üzüldüm kist alinir kurtulurum diyordum senağlama oysa simdi anne olma sansim % 50 ye düstü sizlerde böyle sorun olamadan bebislerinizi kucaginiza alirsiniz :Saruboceq:
arkadaşlar teşekkür ederim..ve arkadaşım çok üzüldüm geçmiş olsun..omzundaki ağrının nedeni ameliyat sonrasında narkozlu iken hastabakıcıların seni sedyeden yatağa geçirirken dikkat etmemesinden kaynaklanıyor..kaba bir deyimle kargatulumba omuzlarından tutarak geçirmeleri..bende aynı durumu yaşadım ve doktoruma sorduğumda taşırken olmuş olabilir dedi..bir kaç gün sonra geçer..
ve yumurtalığn için üzülme çevremde çok fazla insan var tek yumurtayla hamile kalan..bir de düşün ya o da olmasaydı..o yüzden endişelenme..
ama bebek düşünüyorsanız acele et derim ben.. :) tekrar geçmiş olsun..umarım bir daha tekrarlamaz

ruyabu cok cok gecmiş olsuun peki bu kist belirtilernde kahwerengi akıntı war mı?? yani sende oldu mu?? benim en son adetim 23 gün gec oldu bu ayda adet olmadım adet oluyomuş gibi koyu kahwerengi akıntı war ama adet dönemindeki kadar yogun bir akıntı degil =( anlam weremedim ilk kez oluyo böyle

Son düzenleme:
Back