Kist

Canm benimde 3.5 cm cikolata kistim var sol kasiqim da ve ben yaklasik 2 aydir adet qrmuyorum neden acaba ki

Canm benimde 3.5 cm cikolata kistim var sol kasiqim da ve ben yaklasik 2 aydir adet qrmuyorum neden acaba ki
Canim bence doktora gitmelisin. Cunku cikolata kisti adet duzensizligi yapmaz. Benim gunum dahi sasmazdi. Zaten cikolata kisti adet gecikmesi yapmaz aksine adet kanindan beslenir

Iste enteresan olan o zaten canm bnmde hc qunum sasmazdi ilk defa boyle oluyorum ben

Canim bence doktora gitmelisin. Cunku cikolata kisti adet duzensizligi yapmaz. Benim gunum dahi sasmazdi. Zaten cikolata kisti adet gecikmesi yapmaz aksine adet kanindan beslenir
Iste enteresan olan o zaten canm bnmde hc qunum sasmazdi ilk defa boyle oluyorum ben

kızlar bir sorum olacak ben iki yumurtalığımdan da çikolata kisti ameliyatı oldum. bu ameliyat sonrasında aranızda hamile kalan var mı varsa ne kadar süre sonra hamile kaldınız yazarsanız sevinirim. normal yollarla mı yoksa tüp bebek ile mi hamile oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…